Νέα Suzuki iM-4 και iK-2

Νέα Suzuki iM-4 και iK-2

H Suzuki κάνει teasing σε δύο πρωτότυπα που πιθανότατα φωτογραφίζουν την επόμενη γενιά των Jimny και Swift.

H Suzuki φαίνεται ότι ποντάρει ιδιαίτερα στη δημοφιλία της στη Ευρώπη. Έτσι, και σε αυτό το πλαίσιο, κάνει teasing σε δύο νέα πρωτότυπα που θα ντεμπουτάρουν στις 3 Μαρτίου, στο Διεθνές Σαλόνι της Γενεύης. Πέρα όμως από τις σκοτεινές εικόνες που έδωσε στη δημοσιότητα δεν προχώρησε σε άλλες αποκαλύψεις.

Το πρώτο πρωτότυπο, υπό την ονομασία iM-4, περιγράφεται από την ιαπωνική εταιρεία ως ένα «εμβληματικό μίνι 4x4». Πρόκειται για μια ολοκαίνουργια πρόταση από τη Suzuki που ενσωματώνει το DNA του κόμπακτ 4x4, όπως το αντιλαμβάνεται αυτό η εταιρεία. Το iM-4 θα ενσωματώνει επίσης νέες τεχνολογίες και ένα ξεχωριστό στιλ που θα παρέχει, κατά τη Suzuki, πραγματική έμπνευση στον οδηγό. Προφανώς το iM-4 αποτελεί τον προπομπό της επόμενης γενιάς του Jimny που θα ντεμπουτάρει το 2017.



Το δεύτερο πρωτότυπο, το iK-2, αποτελεί ένα πιο μυστηριώδες κατασκεύασμα, καθώς στην περιγραφή του η Suzuki αναφέρει πως πρόκειται για το «ιδανικό κόμπακτ αυτοκίνητο». Και συνεχίζει πως «συνδυάζοντας όλα τα στοιχεία-κλειδιά που περιμένεις από ένα αυτοκίνητο αυτού του μεγέθους, το νέο μοντέλο αναγάγει τις αξίες του κόμπακτ αυτοκινήτου στο όριο». Επιχειρώντας να μεταφράσουμε τους Ιάπωνες, θα λέγαμε ότι το iK-2 θα μπορούσε να είναι μια πρόγευση της επόμενης γενιάς του Suzuki Swift.

Προφανώς, τέλος στις υποθέσεις μας θα δώσει η 3η Μαρτίου, οπότε και τα πρωτότυπα θα φωτογραφίσουν μέσω επίσημων χειλέων τα αυτοκίνητα παραγωγής που προαναγγέλουν.

[Πηγή Suzuki]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube