Nέα φωτογραφία προφίλ του Infiniti Q50 Eau Rouge

Nέα φωτογραφία προφίλ του Infiniti Q50 Eau Rouge

Η Infiniti συνεχίζει την κλιμάκωση της επικοινωνίας της για το Q50 Eau Rouge, λίγο πριν από την επίσημη παρουσίασή του στο NAIAS, στο Detroit.

Η Infiniti έδωσε στη δημοσιότητα και νέα φωτογραφία -αυτή τη φορά προφίλ- του πρωτότυπου Q50 Eau Rouge που θα κάνει το ντεμπούτο του σε λίγες ημέρες στο North American International Auto Show, στο Detroit.

Το Q50 Eau Rouge, που η Infiniti λέει ότι είναι ένα αυτοκίνητο που εκφράζει «ρωμαλεότητα, ραφιναρισμένη αισθητική και κεκαλυμμένη δύναμη», είναι εξοπλισμένο με μια σειρά από ανθακονημάτινα στοιχεία που περιλαμβάνουν εμπρός splitter, πλευρικά μαρσπιέ και διαχύτη στο πίσω μέρος.

Το Q50 Eau Rouge διαθέτει ακόμη ανθρακονημάτινη οροφή και πλευρικούς καθρέφτες και 21ιντσες ζάντες ελαφρού κράματος. Άλλα χαρακτηριστικά στοιχεία του είναι οι αεροεισαγωγές στο καπό, το πίσω σπόιλερ και η σπορ εξάτμιση.



Σύμφωνα με τον επικεφαλής σχεδιασμού της Infiniti, Alfonso Albaisa, «Το πάθος για επιδόσεις που μοιραζόμαστε με την Red Bull Racing μεγάλωσε την κοινή επιθυμία μας να κατασκευάσουμε μια εκδοχή αυτού που θα μπορούσε να είναι ένα Infiniti Q50 υψηλών επιδόσεων». Και πρόσθεσε ότι, «το σχέδιο του Q50 Eau Rouge διαθέτει μια σειρά από χαρακτηριστικά αισθητικά στοιχεία, εμπνευσμένα από τη Formula 1, όπως το εμπρός σπόιλερ και το πίσω αεροδυναμικό σύνολο που έλκουν την καταγωγή του από το μονοθέσιο RB9».

Όσον αφορά το κινητήρα που θα ζει κάτω από το καπό του Eau Rouge ακόμ τίποτα δεν έχει γνωστό, αλλά εκιμάται ότι αυτό θα είναι ισχυρότερο από του στάνταρ Q50. Υπάρχει δε  φήμη ότι θα είναι ένας υβριδικός συνδυασμός που θα αγγίζει τους 360 PS.

Το πρωτότυπο Q50 Eau Rouge θα αποκαλυφθεί επίσημα στις 14 Ιανουαρίου στο NAIAS, στο Detroit, αλλά η Infiniti θα δώσει στη δημοσιότητα επιπλέον πληροφορίες νωρίτερα, ως μέρος της καμπάνιας της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

[Πηγή Infiniti]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube