Νέα McLaren MSO 12C Concept

Νέα McLaren MSO 12C Concept

H McLaren αποκάλυψε μια ειδική έκδοση της 12C για να αναδείξει τις δυνατότητες του τμήματος εδικών εφαρμογών της βρετανικής εταιρείας.

Το τμήμα McLaren Special Operations (MSO) ιδρύθηκε τον Αύγουστο του 2011 και έκτοτε παρουσίασε μερικά άκρως ενδιαφέροντα αυτοκίνητα, όπως το MP4-12C High Sport και το ριζοσπαστικό X1.

To McLaren Special Operations επέστρεψε αυτή τη φορά με το MSO 12C Concept, που πρόκειται για μια 12C που υπέστη μια σειρά από αναβαθμίσεις, στις οποίες περιλαμβάνονται διαφορετικό καπό και γρίλιες εξαερισμού εμπρός και τροποποιήσεις στην πίσω πτέρυγα.

Το MSO 12C Concept φορά μια αποκλειστικά γι’ αυτό σχεδιασμένη πτέρυγα-αερόφρενο και ανασχεδιασμένη οροφή με ενσωματωμένο σνόρκελ που φέρνει αέρα στο διαμέρισμα του κινητήρα. Όλα τα παραπάνω πρόσθετα και τροποποιήσεις που είναι κατασκευασμένα από ανθρακονήματα, καθώς και τα μπουλόνια στις ζάντες, και οι τάπες του ρεζερβουάρ βενζίνης και του λαδιού που είναι από τιτάνιο κατέβασαν κι άλλο το βάρος της 12C.

Ανθρακονημάτινα τμήματα χρησιμοποιήθηκαν επίσης στην καμπίνα, όπως το τμήμα που φιλοξενεί τον πίνακα οργάνων και που απέκτησε ενσωματωμένους ενδείκτες για αλλαγή ταχύτητας - shift lights. Νέες είναι επίσης και οι ελαφρύτερες ζάντες του MSO 12C Concept και μάλιστα σε νέο σχέδιο.

[Πηγή McLaren Special Operations]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube