Mitsubishi: Φωτίζουμε το Engelberg Tourer πριν από τη Γενεύη

Mitsubishi: Φωτίζουμε το Engelberg Tourer πριν από τη Γενεύη

Καθαρίσαμε λίγο τη σκοτεινή εικόνα που μας έδειξε πριν από λίγες ημέρες η Mitsubishi ως προεπισκόπηση του νέου πρωτότυπου ηλεκτρικού crossover που θα παρουσιάσει στη Γενεύη τον Μάρτιο.

Η ιαπωνική εταιρεία παρουσίασε πριν από λίγες ημέρες, για άλλη μια φορά, μια εικόνα-teaser του νέου Mitsubishi Engelberg Tourer, ενός κόμπακτ crossover που θα αποκαλυφθεί στο επικείμενο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Όπως και στο πρώτο teaser, η Mitsubishi αποκάλυψε μια έντονα κρυπτική φωτογραφία του μοντέλου. Έτσι εξαλείψαμε το σκότος και το έρεβος, αναδεικνύοντας ορισμένα από τα πρώτα αισθητικά χαρακτηριστικά του αυτοκινήτου, μιας και είχαμε δει μόνο ένα μικρό εμπρός κομμάτι του και πρόσφατα ένα σκοτεινό περίγραμμα. 

Engelberg Tourer

Όσο μπορούμε να δούμε από την εικόνα, το νέο ιαπωνικό crossover έχει μήκος περίπου 4,5-4,6 m και από το σχεδιασμό του πίσω, είναι σαφές ότι διαθέτει δύο σειρές καθισμάτων και κλασική διαμόρφωση με πέντε πόρτες.

Engelberg

Προς το παρόν, δεν γνωρίζουμε άλλες λεπτομέρειες για το μοντέλο μοντέλου, πέραν του ότι θα είναι ένα crossover με ηλεκτρομοτέρ, καθώς έτσι επιβεβαιώθηκε από την ιαπωνική φίρμα με την αναγγελία του πριν από λίγες εβδομάδες. Τώρα όσον αφορά το όνομα, τη μόνη σύνδεση που μπορούμε να βρούμε με το «Βουνό των Αγγέλων» είναι ότι πρόκειται για ελβετικό χωριό και αλπικό θέρετρο στο καντόνι του Obwalden, άρα σε μια χαλαρή, εθνική σχέση με το Σαλόνι της Γενεύης. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube