Η Mitsubishi παρουσιάζει το Engelberg Tourer Concept στη Γενεύη

Η Mitsubishi παρουσιάζει το Engelberg Tourer Concept στη Γενεύη

Πρόκειται για ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV που θέλει να δείξει τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

Η Mitsubishi θα αποκαλύψει στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης το Engelberg Tourer Concept , ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV με το οποίο θέλει να καταδείξει τα σχέδιά της για το μέλλον.
Με τους Ιάπωνες να μην έχουν ανακοινώσει κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τις τεχνολογικές  λύσεις που θα ενσωματώνει το συγκεκριμένο πρωτότυπο, το μόνο βέβαιο είναι πως θα κρατά κάποια στοιχεία από το του Mitsubishi Outlander.

Παράλληλα, η Mitsubishi θα παρουσιάσει στη Γενεύη και την ευρωπαϊκών προδιαγραφών έκδοση του L200 που κινείται από έναν ντίζελ κινητήρα 2,2 λίτρων σε συνδυασμό με αυτόματο ή χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων. Το ανανεωμένο L200 διατίθεται ήδη σε άλλες αγορές και ενσωματώνει σημαντικές βελτιώσεις στον τομέα της άνεσης.

mits

Τέλος στη Γενεύη θα παρουσιαστεί και το ανανεωμένο ASX σε μια προσπάθεια της εταιρείας να έχει μια ανταγωνιστική πρόταση στην κατηγορία όπου ξεχωρίζουν τα Nissan Qashqai και Hyundai Tucson. Εκτός από τον ανανεωμένο σχεδιασμό του ASX, το μοντέλο θα φέρει και ένα βελτιωμένο σύστημα ψυχαγωγίας με μια μεγαλύτερη οθόνη αφής 8 ιντσών.

Συνολικά, η εταιρεία θα έχει 8 διαφορετικά μοντέλα στη Γενεύη, συμπεριλαμβανομένων των i-MiEV, Mirage, Eclipse Cross, Outlander και Outlander PHEV.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube