Μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη αποκάλυψη της Lancia

Μία εβδομάδα πριν τη μεγάλη αποκάλυψη της Lancia

Ο CEO της Lancia, Luca Napolitano, αποκαλύπτει ακόμα μια πτυχή του νέου πρωτότυπου που θα παρουσιάσει η μάρκα στις 15 Απριλίου.

Σε ακόμα μια αποκάλυψη προχωρά η Lancia, μία εβδομάδα πριν την παρουσίαση του νέου της πρωτοτύπου στις 15 Απριλίου.

«Το νέο πρωτότυπο είναι ένα 100% ηλεκτρικό αυτοκίνητο που αποτελεί το όραμά μας για τα επόμενα 10 χρόνια της μάρκας. Φέρει τις αξίες της εσωτερικής σχεδίασης που θα εμπνέει τα μελλοντικά μας μοντέλα, όπως είναι η Ιταλική φινέτσα, η φιλικότητα και η υψηλή ποιότητα. Παράλληλα το πρωτότυπο θα αποτελεί την έκφραση της Lancia για τη βιωσιμότητα, ή όπως θα την ονομάζουμε “Sustylenability”», ανέφερε ο Luca Napolitano, CEO της μάρκας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ H Lancia Stratos επιστρέφει σε 15 μέρες και θα είναι ηλεκτρική

Μετά τις πρώτες αποκαλύψεις την 31η Μαρτίου που αφορούσαν στην εξωτερική εμφάνιση, τώρα περισσότερα στοιχεία που αφορούν στο εσωτερικό του πρωτοτύπου ανακοινώνονται, με την τελική παρουσίαση “Emozione Pu+Ra” στις 15 Απριλίου να φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας το νέο Lancia Concept.   

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Νέα Lancia Ypsilon το 2024, SUV το 2026 και Delta το 2028

Η εικόνα από το εσωτερικό αντιπροσωπεύει τη νέα σχεδιαστική γλώσσα της μάρκας, όπου η καμπίνα του αυτοκινήτου προσφέρει την ατμόσφαιρα ενός φινετσάτου Ιταλικού σπιτιού. Τα γεωμετρικά σχήματα συνδυάζονται με τα εκλεκτά υλικά και τα καθίσματα που είναι εμπνευσμένα από τις θρυλικές πολυθρόνες της Cassina.

Το «ζεστό» περιβάλλον τονίζει παράλληλα και την έμφαση στη βιωσιμότητα με το 50% των υλικών που αγγίζουν οι επιβάτες να είναι κατασκευασμένα από ανακυκλωμένα υλικά. Η βιωσιμότητα αποτελεί πυλώνα του δεκαετούς πλάνου ανάπτυξης της Lancia, όπως και η υψηλή αισθητική και ποιότητα.

Πηγή: Lancia

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube