MG Cyberster: Είναι αυτός ο διάδοχος του MG TF;

MG Cyberster: Είναι αυτός ο διάδοχος του MG TF;

Ένα ηλεκτρικό διθέσιο ρόουντστερ το οποίο τουλάχιστον προς το παρόν βρίσκεται σε μορφή πρωτοτύπου.

Η MG παρουσίασε τις πρώτες εικόνες και πληροφορίες από το νέο της πρωτότυπο Cyberster - ένα ηλεκτρικό ρόουντστερ που μοιάζει ταιριαστός αντικαταστάτης των κεντρομήχανων MG F (1995-2001) και TF (2001-2011).

Η πάλαι πότε βρετανική MG που εδώ και αρκετά χρόνια ανήκει στην κινεζική SAIC δεν ανακοίνωσε αν σκοπεύει να εξελίξει περαιτέρω το πρωτότυπο. Παρόλα αυτά αναφέρει πως υποστηρίζει τεχνολογία συνδεσιμότητας 5G και διαθέτει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 3. Όσο για το ηλεκτρικό σύστημα κίνησης, δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, ούτε για τις έστω υποθετικές επιδόσεις.

Οι αναλογίες του Cyberster χαρακτηρίζονται από το μακρύ καπό με χαμηλό ρύγχος, τους μεγάλους τροχούς, την έντονη κλίση του παρμπρίζ και τον κοντό πίσω πρόβολο. Το όχημα έχει φωτιζόμενα λογότυπα της MG, μυώδες αμάξωμα, αεροδυναμικό προφυλακτήρα εμπρός και φώτα LED με οβάλ περίγραμμα.

MG Cyberster

Από το 2014 κυκλοφορούν φήμες πως η MG εξέταζε το ενδεχόμενο εξέλιξης ενός σπορ μοντέλου για τη γκάμα της, η οποία αποτελείται σήμερα επί το πλείστον από SUV και ένα σουπερμίνι. Το 2017 παρουσιάστηκε το πρωτότυπο MG E-Motion, ένα τετραθέσιο σπορ coupé το οποίο προοριζόταν για την παραγωγή όμως δεν έχουμε νεότερα για την πορεία του.

Μένει να δούμε αν το Cyberster θα εξελιχθεί σε κάτι πιο χειροπιαστό από τα σκίτσα που δημοσίευσε η MG ή αν θα παραμείνει στον ψηφιακό κόσμο.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube