Με το WRX Concept και το Viziv Concept η Subaru στη Φρανκφούρτη [video]

Με το WRX Concept και το Viziv Concept η Subaru στη Φρανκφούρτη [video]

Η Subaru θέλησε να μας ξαναδείξει τα δύο φετινά της πρωτότυπα

Τα δύο σημαντικότερα μοντέλα στο περίπτερο της Subaru στην φετινή έκθεση της Φρανκφούρτης είναι το πρωτότυπο Viziv που είχε παρουσιάσει στην φετινή έκθεση της Γενεύης και το πρωτότυπο 4θυρο κουπέ WRX που είχε παρουσιάσει ένα μήνα μετά, στην έκθεση της Νέας Υόρκης.

Όμως, το πρωτότυπο WRX έκανε το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο, τραβώντας όπως είναι λογικό τα βλέμματα των φίλων, και όχι μόνο, της ιαπωνικής φίρμας. Εμφανισιακώς, το μήκους 4,52 m 4θυρο κουπέ ξεχωρίζει από την ιδιαίτερα δυναμική εμφάνισή που του προσδίδει το κλασικό μπλε χρώμα της φίρμας, ο μεγάλος αεραγωγός στο καπό, οι τεράστιοι τροχοί, ο μεγάλος αεροδυναμικός διαχύτης και οι τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης με τα κίτρινα φωσφοριζέ διακοσμητικά. Δυστυχώς όμως, το πρωτότυπο θα παραμείνει πρωτότυπο και δεν πρόκειται να επηρεάσει καθόλου την εμφάνιση την επόμενης γενιάς του Impreza WRX. Ακόμα, τεχνικά χαρακτηριστικά για το μοντέλο δεν έχουν ανακοινωθεί, αλλά η Subaru ανέφερε ότι φέρει καινούριο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα.

Το δεύτερο πρωτότυπο είναι το υβριδικό crossover Viziv, που σύμφωνα με την Subaru η σχεδίαση του εν λόγω πρωτοτύπου μας δείχνει τις σχεδιαστικές τάσεις των μελλοντικών μοντέλων της ιαπωνικής εταιρείας. Το υβριδικό Viziv διαθέτει επίπεδο πετρελαιοκινητήρα 2,0 λίτρων που συνεργάζεται με δύο ηλεκτρικά μοτέρ που είναι τοποθετημένα πίσω.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube