Ιδού το προκλητικό Lincoln Navigator Concept

Ιδού το προκλητικό Lincoln Navigator Concept

Σε μια επίδειξη δύναμης, η premium θυγατρική της Ford παρουσιάζει τη νέα ναυαρχίδα, το νέο full sized SUV που προκαλεί.

Δεν έφταναν οι τεράστιες εξωτερικές διαστάσεις, η σχεδίαση της καμπίνας που ξεχειλίζει από πολυτελείς λεπτομέρειες και τα θηριώδη μηχανικά μέρη.

Η Lincoln θέλησε να κάνει το πρωτότυπο της επόμενης γενιάς Navigator ακόμα πιο προκλητικό. Το εντυπωσιακό concept διαθέτει δυο τεράστιες πόρτες τύπου gullwing, μάλλον τις μεγαλύτερες σε εμβαδό και βάρος που έχουμε δει ποτέ. Είναι τόσο μεγάλες, που επιτρέπουν την είσοδο ταυτόχρονα στις δυο εμπρός σειρές καθισμάτων. Για να διευκολύνει την πρόσβαση στην καμπίνα, δεν έχει ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τρία σκαλοπάτια σε κάθε πλευρά.  
 
 
Η ρετρό σχεδίαση σταματά στο τιμόνι και στο ταμπλό, αφού από εκεί και πέρα κυριαρχούν οι οθόνες αφής, τα tablet στα προσκέφαλα και οι ηλεκτρικές ρυθμίσεις σχεδόν στα πάντα. Ενδεικτικά, κάθε κάθισμα έχει 30 ξεχωριστές ρυθμίσεις
 
 
Κάμερες, συστήματα προστασίας και ψυχαγωγίας γεμίζουν τον τιμοκατάλογο, όμως αυτό που σπάνια θα συναντήσεις σε άλλο SUV είναι η δυνατότητα εγκατάστασης γκαρνταρόμπας στο χώρο αποσκευών. 
 
 
Το τέρας της Lincoln θα κινείται από το δημοφιλή (στις ΗΠΑ) V6 νέας γενιάς. Ο 3.5 Ecoboost θα αποδίδει 400 ίππους ενώ θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων.
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube