Η Τoyota δοκιμάζει ένα διαφορετικό GR Yaris στο Nürburgring

Η Τoyota δοκιμάζει ένα διαφορετικό GR Yaris στο Nürburgring

Επτασφράγιστο μυστικό προς το παρόν το τι ετοιμάζουν οι Ιάπωνες με το GR Yaris, το οποίο δοκιμάζεται στο Nürburgring σε μια πιο "άγρια" μορφή του. 

Έχουμε δει πολλές φορές το Toyota GR Yaris να κάνει βόλτες στο Nürburgring. Άλλωστε η συγκεκριμένη πίστα είναι πεδίο δοκιμών που χρησιμοποιείται από πολλές εταιρείες.

Τώρα, στο Ring εθεάθη ένα διαφορετικό GR Yaris να κάνει βόλτες. Η διαφορά του από τη γνωστή έκδοση είναι τα πολύ πιο έντονα αεροδυναμικά βοηθήματα, όπως η μεγαλύτερη και πιο ανυψωμένη πίσω αεροτομή, οι διαφορετικές εισαγωγές αέρα εμπρός και τα πιο φουσκωμένα φτερά. 

Μπορούμε μόνο να κάνουμε εικασίες για το τι συμβαίνει κάτω από το καπό, αλλά σίγουρα ο 3κύλινδρος κινητήρας των 1.618 cc, με τις 12 βαλβίδες, το single scroll turbo και τεχνολογία απευθείας από τους αγώνες, μάλλον δεν μπορεί να βγάλει παραπάνω από τους 261 PS και τα 360 Nm ροπής που ήδη αποδίδει.

Μια άλλη άποψη είναι πως η Toyota θα μπορούσε απλώς να δοκιμάσει μια σειρά εξαρτημάτων για το GR Yaris, τα οποία ενδέχεται να πωληθούν με το σήμα TRD. Εναλλακτικά, αυτό μπορεί να είναι ένα πρωτότυπο concept car, ή μια έκδοση GRMN του αυτοκινήτου.

Σε κάθε περίπτωση η Toyota δείχνει να ετοιμάζει κάτι καλό με βάση το GR Yaris, οπότε... αναμένουμε.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube