Η Lexus έφτιαξε το ιδανικό αυτοκίνητο για gaming

Η Lexus έφτιαξε το ιδανικό αυτοκίνητο για gaming

Αυτό το Lexus IS 350 F Sport έχει σχεδιαστεί ως το απόλυτο κινητό δωμάτιο για gamers.

Η Lexus σε συνεργασία με την κοινότητα της πλατφόρμας Twitch, δημιούργησε ένα IS ιδανικό για gaming. 

Ως βάση για το αυτοκίνητο των gamers χρησιμοποιήθηκε το Lexus IS 350 F Sport. Το αμάξωμα ντύθηκε με ειδικά σχεδιασμένη φορεσιά "Infiltrate" με μοτίβα εμπνευσμένα από first-person βιντεοπαιχνίδια, την οποία ψήφισε το 48% του κοινού.

Στο εσωτερικό έχουμε ατμόσφαιρα "Neon Tokyo" που προτίμησε το 55% του κοινού και χαρακτηρίζεται από αισθητική ιαπωνικής pop art. Ο ουρανός είναι καλυμμένος από ακρυλικό με εξάγωνα φωτιζόμενα πάνελ RGB LED που προσομοιώνουν την οδήγηση στο Tokyo μια νύχτα με βροχή. Αντίστοιχα φώτα έχουμε και στα καθίσματα, ενώ πίσω από αυτά υπάρχουν LED πάνελ που προβάλλουν animation στο πίσω παρμπρίζ. Επιπλέον, τα παράθυρα έχουν επίστρωση Smart Tint και σκοτεινιάζουν όταν έρθει η ώρα του gaming.

Lexus

Μιλώντας για gaming, μια curved οθόνη υψηλής ανάλυσης (64% των ψήφων) και μεγάλης διαμέτρου βρίσκεται στην πλευρά του συνοδηγού, με αναδιπλούμενο πληκτρολόγιο και ποντίκι. Ειδικά για το όχημα σχεδιάστηκε και εκτυπώθηκε μέσω 3D Printer ένα χειριστήριο gaming με αισθητική "Cyber" (42% των ψήφων). Η κεντρική κονσόλα έχει χώρο για έξι ποτήρια, με το 61% του κοινού να επιλέγει καφέ.

Και κάπου εδώ φτάνουμε στο πορτ παγκάζ του αυτοκινήτου όπου βρίσκεται ένα πανίσχυρο gaming PC που συνδυάζει MSI Gaming GeForce GPU + AMD CPU μέσα σε custom θήκη με RGB LED. Ανοίγοντας το κάλυμμα του χώρου αποσκευών, μια μηχανή καπνού και αυτοματοποιημένα RGB Laser δημιουργούν την ιδανική ατμόσφαιρα για αποκάλυψη του "θηρίου".

Στην κατασκευή του συγκεκριμένου Lexus IS βοήθησαν 20 άτομα από την ομάδα της SCPS, ο streamer Fuslier και περισσότεροι από 554.000 άνθρωποι που παρακολούθησαν το livestream επιλέγοντας μέσω ψηφοφορίας όλα τα χαρακτηριστικά του οχήματος. Όπως θα έχετε καταλάβει, το πρωτότυπο δεν προορίζεται για παραγωγή, καθώς κατασκευάστηκε για προωθητικούς σκοπούς.

[Πηγή: Lexus]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube