Η Bentley έφτιαξε μια Continental GT για τον πάγο

Η Bentley έφτιαξε μια Continental GT για τον πάγο

Θα τρέξει στο Zell am See της Αυστρίας το σαββατοκύριακο.

Η Βentley παορυσίασε μια Continental GT ειδικά διαμορφωμένη για τον αγώνα GP Ice Race που θα λάβει χώρα μεταξύ 1 και 2 Φεβρουαρίου στο Zell am See της Αυστρίας. Πίσω από το τιμόνι της Bentley θα βρεθεί η οδηγός αγώνων Catie Munnings με εμπειρία από τα Junior WRC και ERC

 

Σε σχέση με το μοντέλο παραγωγής, η Ice Race Continental GT έχει δεχθεί επεμβάσεις στην αερανάρτηση για αύξηση της απόστασης από το έδαφος, φαρδύτερα μετατρόχια (+15 mm), ελαστικά Pirelli Scorpion Ice Zero με καρφιά, επιπλέον φώτα Lazer, ειδική σχάρα οροφής που μεταφέρει πέδιλα σκι της Bomber και εξάτμιση της Akrapovic. Η ξεχωριστή φορεσιά του μοντέλου είναι εμπνευσμένη από το ρεκόρ που σημείωσε η Continental GT στην ανάβαση Pikes Peak το 2019. Στο εσωτερικό βρίσκουμε ρολ κέιτζ, σύστημα πυρόσβεσης και καθίσματα αγωνιστικού τύπου με ζώνες τριών σημείων.

Κάτω από το καπό δεν υπάρχουν αλλαγές, αφού εκεί βρίσκεται ο γνωστός twin-turbo W12 κινητήρας 6,0 λίτρων που αποδίδει 635 PS και 900 Nm ροπής. Η επιτάχυνση 0-100 km/h ολοκληρώνεται σε 3,7" και η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 333 km/h.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube