Honda S2000: Επιστρέφει 20 χρόνια μετά

Honda S2000: Επιστρέφει 20 χρόνια μετά

Επετειακό Honda S2000 20th Anniversary Prototype στην έκθεση του Τόκιο.

Το τμήμα αξεσουάρ Honda Access της ιαπωνικής εταιρείας ανακοίνωσε το Honda S2000 20th Anniversary Prototype με αφορμή την επέτειο 20 ετών από την παρουσίαση του δημοφιλούς πισωκίνητου roadster.

Η σύγχρονη εκδοχή του S2000 εξοπλίζεται με μια σειρά από αξεσουάρ και αναβαθμίσεις. Εξωτερικά το μοντέλο απέκτησε ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα με ενιαία εισαγωγή αέρα και αεροδυναμική κατάληξη, φιμέ κρύσταλλα στα φώτα, προεκτάσεις των μαρσπιέ, νέες ζάντες με ελαστικά χαμηλού προφίλ και μαύρη απόχρωση στους καθρέπτες και το πλαίσιο του παρμπρίζ. Αναβαθμισμένο θα είναι και το εσωτερικό με δύο κόκκινα budget καθίσματα και πιο σύγχρονο ηχοσύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Η Honda UK θυμάται το S2000 [video]

Επιπλέον, το επετειακό S2000 επωφελείται από νέα ρύθμιση της ανάρτησης ενώ δε γνωρίζουμε αν έχουν γίνει επεμβάσεις στον ατμοσφαιρικό κινητήρα 2,0 λίτρων που απέδιδε 240 PS σε εργοστασιακή μορφή.

Περισσότερες φωτογραφίες και πληροφορίες για το επετειακό S2000 στην έκθεση του Τόκιο μεταξύ 10-12 Ιανουαρίου 2020. Μαζί του, η  Honda Access θα παρουσιάσει και ένα εκμοντερνισμένο Civic Type R πρώτης γενιάς (EK9) με το όνομα Civic Cyber Night Japan Cruiser 2020 το οποίο εξοπλίζεται με νέο bodykit, νέα φώτα, μεγαλύτερους τροχούς και μεγάλη αεροτομή.

Πηγή: Carscoops

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube