Το Honda Prelude επιστρέφει ως ηλεκτρικό κουπέ

Το Honda Prelude επιστρέφει ως ηλεκτρικό κουπέ

Το Honda Prelude θα επιστρέψει στην αγορά διατηρώντας το κουπέ αμάξωμά του, αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις και αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης.

Honda Prelude Concept

To μυστικό που φύλαγε η Honda για τη φετινή έκθεση Japan Mobility Show αφορούσε όντως την επιστροφή ενός ονόματος από το παρελθόν. Tο όνομα αυτό όμως δεν ήταν το «NSX», αλλά το Honda Prelude.

Όπως λοιπόν υποδηλώνει το Prelude Concept που παρουσίασε η ιαπωνική εταιρεία στο περίπτερό της, το ιαπωνικό κουπέ βρίσκεται σε τροχιά επιστροφής στην αγορά, με τους ιθύνοντες της Honda μάλιστα να χαρακτηρίζουν το πρωτότυπο ως ένα όχημα «πολύ κοντά στην παραγωγή».

Honda Prelude Concept

Κατά την παρουσίασή του, τα στελέχη της Honda ήταν πολύ φειδωλά όσον αφορά τις πληροφορίες σχετικά με το Prelude Concept, αλλά όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, μοιάζει περισσότερο με μοντέλο έτοιμο να βγει στην παραγωγή παρά με πρωτότυπο. Σε διαστάσεις δείχνει μεγαλύτερο από τα προηγούμενα Prelude, με τις γραμμές του αμαξώματος να είναι συμμετρικές και τα φρένα της Brembo να είναι ορατά πίσω από ζάντες των 20’’. 

Η μόνη λεπτομέρεια που φωνάζει ότι πρόκειται για ένα concept, είναι τα εντελώς μαύρα παράθυρα, που υποδηλώνουν ότι δεν υπάρχει τίποτα να δεις στο εσωτερικό. 

Honda Prelude Concept

Όπως προαναφέραμε, οι πληροφορίες για το Honda Prelude Concept είναι ελάχιστες σε αυτό το στάδιο, με τη Honda να το περιγράφει απλά ως ένα «σπορ» αυτοκίνητο που θα προσφέρει «τη χαρά της οδήγησης» και «έναν ενθουσιασμό που δεν έχετε νιώσει ποτέ πριν»!

Η Honda πρόσθεσε ότι συνεχίζει την εξέλιξη του μοντέλου και εκτός από την αναφορά ότι είναι ηλεκτρικό, δεν έδωσε καμία άλλη πληροφορία για το σύστημα κίνησης.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube