H Opel με φρέσκια ματιά: Έρχεται το Opel GT Concept [video]

H Opel με φρέσκια ματιά: Έρχεται το Opel GT Concept [video]

Δείτε το teaser για το συναρπαστικό σπορ πρωτότυπο που θα παρουσιαστεί σε παγκόσμια πρώτη στη Γενεύη

Εμφανίζεται ελάχιστα στο πρώτο video αλλά αυτό το λίγο είναι αρκετό για να ανοίξει την όρεξη για περισσότερα: Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann ανακοίνωσε το επόμενο σημαντικό βήμα για την Opel, που ακούει στο όνομα GT Concept.

Με αυτό, η εταιρία θα λανσάρει την εξέλιξη της σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Opel που παραπέμπει σε γλυπτική. «Θα δείτε την Opel με μία φρέσκια ματιά,» υπόσχεται ο Dr. Neumann. Το πρωτότυπο συνεχίζει την εξαιρετική παράδοση της κατασκευάστριας αυτοκινήτων που ήδη φαίνεται καθαρά από το όνομά του: έρχεται το Opel GT Concept.
 
Στο βίντεο, μία χαρακτηριστική κόκκινη λεπτομέρεια καθρεφτίζεται στο μάτι του πρωταγωνιστή – μία πρώτη γεύση από ένα στυλάτο πρωτότυπο που θα γιορτάσει την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης (3 – 13 Μαρτίου). Το γοητευτικό και αυθεντικό σπορ αυτοκίνητο εκφράζει τη αστείρευτη καινοτόμο δύναμη και το νέο lifestyle της Opel. Ο Dr. Neumann θα αποκαλύψει περισσότερα για το νέο αυτοκίνητο σε ένα δεύτερο βιντεοκλίπ στις 21 Ιανουαρίου. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube