H Nissan αποκαλύπτει το Navara Dark Sky Concept [video]

H Nissan αποκαλύπτει το Navara Dark Sky Concept [video]

Η Nissan βρίσκεται στο Σαλόνι Αυτοκινήτου στο Ανόβερου της Γερμανίας για ένα εκπληκτικό πρωτότυπο βασισμένο στο Navara. Το Dark Sky Concept, για όσους αγαπούν την αστρονομία και την παρατήρηση του ουρανού.

Το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Ανόβερου άνοιξε τις πύλες του και η Nissan άδραξε την ευκαιρία για να παρουσιάσει το Navara Dark Sky Concept. Πρόκειται για ένα πρότζεκτ ενός pick-up που προορίζεται για τους λάτρεις της παρατήρησης του νυχτερινού ουρανού. 

Η ευκαιρία ήταν λοιπόν ιδιαίτερα μεγάλη για τη Nissan προκειμένου να επιδείξει την τεχνογνωσία της, καθώς αυτό το Navara είναι εξοπλισμένο με τις τελευταίες τεχνολογίες της εταιρείας, όπως το ημι-αυτόνομο βοήθημα οδήγησης Propilot ή ακόμη το ηλεκτρονικό σύστημα που διαχειρίζεται την οπισθοπορεία με ρυμουλκούμενο, με αυτόματη ευθυγράμμιση του γάντζου για το κοτσάρισμα.

Nissan Dark Sky Concept

Το ρυμουλκούμενο διαθέτει ένα τηλεσκόπιο Planewave (φίρμα εξειδικευμένη στα όργανα παρατήρησης) και μια μπαταρία για τη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών (επιστημονικός εξοπλισμός, υπολογιστές, κ.ά.). Η συσκευή δε, είναι σε θέση να δώσει φορτίο στην μπαταρία του pick-up σε περίπτωση ανάγκης.

Nissan Dark Sky Concept

Το ίδιο Navara παραμένει όπως το ξέρουμε, με 4κύλινδρο 2,3λιτρο κινητήρα κάτω από το καπό. Ωστόσο, το πρωτότυπο θα παραμένει τέτοιο, καθώς δεν υπάρχει κανένα σχέδιο για την έστω και εξαιρετικά περιορισμένη παραγωγή του.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Nissan Navara NP300 Double Cab 160 PS

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Test drive: Nissan Navara King Cab 2.3 dCi 160 PS

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube