H Hyundai φέρνει στην CES το πρωτότυπο Mobion

H Hyundai φέρνει στην CES το πρωτότυπο Mobion

H Hyundai, με αφορμή την έκθεση CES θα παρουσιάσει ένα μοναδικό και ιδιαίτερα προηγμένο τεχνολογικά πρωτότυπο, που ακούει στο όνομα Mobion.

Hyundai Mobion Concept

H Hyundai, με την αρωγή του τμήματος υψηλής τεχνολογίας, του Hyundai Nobis, είναι έτοιμη να παρουσιάσει στην CES, το πρωτότυπο Mobion, με μοναδικό design και σχεδίαση από Hyundai Ioniq 5.

Ένα από τα στοιχεία που κάνουν το Mobion να ξεχωρίζει είναι το σύστημα e-Corner το οποίο θα έχει τη δυνατότητα να στρίβει ηλεκτρονικά και τους τέσσερις τροχούς έως και κατά 90 μοίρες, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να μπορεί να στρίψει προς όλες τις δυνατές κατευθύνσεις.

Το πρωτότυπο του Hyundai Mobion θα κάνει πρεμιέρα στην έκθεση CES του Las Vegas το τετραήμερο 9-12 Ιανουαρίου

Hyundai Mobion Concept Car

Θα είναι αυτή η μοναδική καινοτομία που θα παρουσιάσει ο κορεατικός κολοσσός στην έκθεση; Όχι, μιας και η Hyundai θα παρουσιάσει 20 ολοκαίνουργιες τεχνολογίες που προορίζονται για να μπουν στα αυτοκίνητα μαζικής παραγωγής.

Μία εξ αυτών, θα είναι η ενσωματωμένη μονάδα ελέγχου φόρτισης (ICCU). Η ισχύς της υπολογίζεται στα 22 kW, ενώ σε δεύτερη φάση θα μπορεί να μειώσει στο μισό τον χρόνο φόρτισης ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου.

Περισσότερες λεπτομέρειες για αυτές τις νέες τεχνολογίες και το πρωτότυπο Mobion θα γνωρίζουμε μετά την CES που θα λάβει χώρα στο Λας Βέγκας το τετραήμερο 9-12 Ιανουαρίου.

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube