Έξι πρωτότυπα της Jeep για το Moab Easter Jeep Safari

Έξι πρωτότυπα της Jeep για το Moab Easter Jeep Safari

Pickup με εκτός δρόμου προσανατολισμό, έτοιμα για περιπέτειες στην Άγρια Δύση.

Η Jeep, πιστή στο ετήσιο ραντεβού της για το 53ο Moab Easter Jeep Safari, παρουσίασε 6 νέα πρωτότυπα τα οποία έχουν δεχθεί σειρά επεμβάσεων ώστε να είναι έτοιμα για τις εκτός δρόμου περιπέτειες. Στη φετινή διοργάνωση τα pickup έχουν την τιμητική τους με αφορμή και την εμπορική πρεμιέρα του νέου Jeep Gladiator, στο οποίο βασίζονται τα 4 από τα 6 μοντέλα.

J6 Concept

Ξεκινάμε με το πιο εντυπωσιακό από τα πρωτότυπα - το Jeep J6 Concept που είναι μια μονοκάμπινη, διθέσια έκδοση του Gladiator με ακόμα μεγαλύτερη καρότσα. Το μοντέλο είναι βαμμένο σε απόχρωση Metallic Brilliant Blue ως νοσταλγική αναφορά στο Jeep Honcho του 1978, ενώ η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί χάρη στο κιτ ανύψωσης 2 ιντσών και τα ελαστικά διαμέτρου 37".

Wayout Gladiator

Το Wayout Gladiator έχει πλαίσιο καρότσας, ενσωματωμένη σκηνή δύο ατόμων στην οροφή, αναδιπλούμενο στέγαστρο, εκτός δρόμου ελαστικά 37" και κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 51mm ενώ είναι βαμμένο σε στρατιωτική απόχρωση με μπεζ και μαύρες λεπτομέρειες.

Flatbill Gladiator

To Flatbill Gladiator σχεδιάστηκε για τους λάτρεις του Motocross. Μπορεί να μεταφέρει μοτοσικλέτες στην καρότσα του ενώ ξεχωρίζει εμφανισιακά χάρη στα λευκά, κίτρινα και γκρι γραφικά του αμαξώματος και τα εκτός δρόμου ελαστικά 40" με ζάντες σε μπρούτζινη απόχρωση.

Gravity Gladiator

Το Gravity Gladiator εξοπλίζεται με πληθώρα εξαρτημάτων της Mopar που ανήκουν στον προαιρετικό εξοπλισμό και σύμφωνα με την Jeep, κοστίζουν συνολικά $8.000 δολάρια. Σε αυτά περιλαμβάνονται οι πόρτες με σωληνωτό πλαίσιο, οι έξυπνες λύσης επέκτασης του χώρου αποσκευών στην καρότσα, τα επιπλέον φώτα και διάφορα άλλα αξεσουάρ που ενισχύουν τον περιπετειώδη χαρακτήρα του μοντέλου

JT Scrambler Gladiator

Το JT Scrambler Gladiator βασίζεται στην κορυφαία έκδοση Rubicon και ξεχωρίζει χάρη στα ελαστικά 37" με εντυπωσιακές ζάντες, τα επιπλέον φώτα LED και τα ρετρό γραφικά με λωρίδες σε πορτοκαλί και κόκκινες αποχρώσεις.

Vintage Gladiator

Για το τέλος αφήσαμε το ρετρό μέλος της παρέας. Το M-715 Five-Quarter βασίζεται στην έκδοση στρατιωτικού τύπου της πρώτης γενιάς Gladiator που κυκλοφόρησε το 1968. Η Jeep βελτίωσε τα μηχανικά μέρη και το σασί του μοντέλου το οποίο πλέον φορά έναν V8 6,2 λίτρων με απόδοση που ξεπερνά τους 700 PS. Η παραδοσιακή μεταλλική μάσκα έχει αντικατασταθεί από ανθρακονήματα χαρίζοντάς του ένα πιο macho look σε συνδυασμό με τους νέους προφυλακτήρες, τα φουσκωμένα φτερά, τους μεγάλους τροχούς, την υφασμάτινη οροφή και την ασημί απόχρωση του αμαξώματος.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube