Έρχεται το All-Terrain Concept της Lagonda

Έρχεται το All-Terrain Concept της Lagonda

Υπερ-πολυτελές και πλήρως ηλεκτροκίνητο SUV από τη θυγατρική της Aston Martin

Ένα χρόνο μετά το Vision Concept, η Lagonda ετοιμάζεται να παρουσιάσει το All-Terrain Concept, έλα πλήρως ηλεκτροκίνητο υπερπολυτελές SUV που προμηνύει το πρώτο μοντέλο παραγωγής της.

Η πρώτη φωτογραφία που δόθηκε στη δημοσιότητα μετά από το περσινό teaser σκίτσο, αποκαλύπτει το εμπρός μέρος του All-Terrain Concept που χαρακτηρίζεται από λεπτά φωτιστικά σώματα και την χαρακτηριστική καμπύλη γραμμή που θα χαρακτηρίζει όλες τις Lagonda. Επιπλέον, βλέπουμε μεγάλη απόσταση από το έδαφος, τονισμένους ώμους και δυναμικές γραμμές στο καπό.

Ο Andy Palmer, πρόεδρος της Lagonda και CEO του ομίλου δήλωσε: "Οι τρόποι που οι αυτοκινητοβιομηχανίες παρουσιάζουν νέα μοντέλα έχει αλλάξει ριζικά μέσα στα τελευταία χρόνια, όμως υπάρχει ακόμα κάτι συναρπαστικό στη μοναδική ατμόσφαιρα μιας μεγάλης έκθεσης αυτοκινήτου. Ιστορικά, η έκθεση Γενεύης ήταν πολύ καλή για εμάς - η παρουσία του κόσμου γύρω από το περσινό μας περίπτερο όταν παρουσιάσαμε το Lagonda Vision Concept ήταν πραγματικά αξιοσημείωτη, και είναι πολύ ωραίο το ότι επιστρέφουμε στη σκηνή με μία νέα παγκόσμια πρεμιέρα. Το Lagonda All-Terrain Concept δίνει μια πολύ καλή εικόνα για το πως θα μοιάζει το πρώτο μοντέλο παραγωγής της Lagonda και παρουσιάζει το πώς η πλατφόρμα μηδενικών ρύπων μας επιτρέπει να δημιουργούμε συναρπαστικά αυτοκίνητα που θα φέρουν την επανάσταση στις κατηγορίες τους στην αγορά. Περιμένω πως το περίπτερο της Aston Martin Lagonda να έχει περισσότερο κόσμο από ποτέ και ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις του κοινού από πρώτο χέρι."

Εκτός από το ενδιαφέρον πρωτότυπο της Lagonda, στο stand της Aston Martin θα δούμε τις Vantage και DB11 AMR με τις περιποιήσεις του τμήματος Q by Aston Martin, αλλά και την DBS Superleggera.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube