Ηλεκτρικό 4πορτο κουπέ από την Changan

Ηλεκτρικό 4πορτο κουπέ από την Changan

H Changan Auto έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτογραφία από το πρωτότυπο 4θυρο κουπέ που θα ντεμπουτάρει στο σαλόνι της Σαγκάης που ανοίγει τις πύλες του στις 20 Απριλίου.

Το πρωτότυπο, όπως φαίνεται από τη φωτογραφία, διαθέτει μέγλες εισαγωγές αέρα στα δύο άκρα της μάσκας, πολύ λεπτά φώτα ημέρας LED, φωτιζόμενα σήματα της Changan και κυκλικό σε πιο σκούρο χρώμα.

Το νέο πρωτότυπο κινείται από ένα ηλεκτρομοτέρ με απόδοση 170 PS και ροπή 34,1 kgm, ικανά να του δώσουν επιτάχυνση 0-100 km/h σε 4,1”, όπως λέει η Changan.



Στο σταντ της εταιρείας στο Auto Shanghai 2015, δίπλα στο 4θυρο κουπέ, θα ντεμπουτάρει και μια τετρακίνητη έκδοση του υφιστάμενου SUV Changan CS75. Το μοτέρ που θα κινεί το κινεζικό SUV είναι δίλιτρο με 160 PS ή 1.800άρι τούρμπο με 180 PS. Και οι δύο κινητήρες συνδυάζονται με 6άρι χειροκίνητο ή αυτόματο σασμάν.

Στο σημείο αυτό να θυμίσουμε ότι η Changan είναι ο τέταρτος μεγάλος Κινέζος κατασκευαστής και έχει συστήσει κοινοπραξίες στην Κίνα με τη Ford, με τη Suzuki και την PSA Peugeot-Citroën.

[Πηγή CarNewsChina.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube