Cupra: Το πρώτο πρωτότυπο για τα πρώτα γενέθλια -teaser και διαρροή [upd]

Cupra: Το πρώτο πρωτότυπο για τα πρώτα γενέθλια -teaser και διαρροή [upd]

Το δεύτερο μοντέλο και το πρώτο Cupra 100% έρχονται σε ένα. Η φίρμα, που κλείνει τον ένα χρόνο ζωής σε λίγες μέρες, το γιορτάζει παρουσιάζοντας το κόνσεπτ ενός σπορ SUV.

Η Cupra είναι ακόμα μωρό, καθώς απομένουν λίγες μέρες για να σβήσει το πρώτο κεράκι της. Η ισπανική φίρμα, η σπορ θυγατρική της SEAT, σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την ευκαιρία για να αποκαλύψει το πρώτο μοντέλο της, ένα κουπέ crossover, εξελιγμένο εξ ολοκλήρου εσωτερικά. Με άλλα λόγια, σε αντίθεση με το Cupra Ateca, το οποίο παίρνει τη βάση της στάνταρ έκδοσης της SEAT, αυτό το νέο μοντέλο θα δικαιούται όλη την προσοχή των μηχανικών της Cupra.

Ο κατασκευαστής μας αποκαλύπτει μια πρώτη εικόνα του επερχόμενου SUV. Φήμες θέλουν το όνομά του να είναι το «Terramar», αλλά τίποτα δεν έχει επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι αυτή το πρωτότυπο θα παρουσιαστεί στις 22 Φεβρουαρίου, στην πρώτη επέτειο της Cupra.

cupra

Σε κάθε περίπτωση, η πρώτη εικόνα παρουσιάζει μια εντελώς νέο πίσω μέρος με μια μάλλον για πρώτη φορά εμφανιζόμενη φωτεινή «υπογραφή» για SEAT. Υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψουμε για το δεύτερο μοντέλο της Cupra, ξεκινώντας από τον κινητήρα. Αν και το πιθανότερο είναι να φοράει μια re-tuned εκδοχή του δίλιτρου των 300 ίππων που φοράει το Cupra Ateca.

Η απάντηση σε μια εβδομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube