Audi Sport Quattro plug-in: Πάει για περιορισμένη παραγωγή;

Audi Sport Quattro plug-in: Πάει για περιορισμένη παραγωγή;

To πρωτότυπο Audi Sport Quattro plug-in hybrid που θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη στις 10 Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μοντέλο παραγωγής περιορισμένης κλίμακας.

To πρωτότυπο Audi Sport Quattro plug-in hybrid που θα αποκαλυφθεί στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη στις 10 Σεπτεμβρίου θα μπορούσε να αποτελέσει ένα μοντέλο παραγωγής περιορισμένης κλίμακας, δήλωσε πηγή μέσα από την εταιρεία του Ingolstadt.

H έκδοση παραγωγής που θα είναι κουπέ 2+2 θα κατέληγε  σε τιμή πάνω από το ακριβότερο Audi, που είναι το κορυφαίο στην γκάμα του R8 με τιμή €126.000 στη Γερμανία.

Καθώς μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν άλλες πληροφορίες, εκτός από τα σκίτσα που βλέπετε, το βαθύ λαρύγγι του Ingolstadt είπε ότι το επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα θα συνδυάζει ένα 4λιτρο διτούρμπινο V8 με ένα ισχυρό ηλεκτροκινητήρα.

Το σύνολο κινητήρα/κιβωτίου, όπου το δεύτερο συνθετικό του θα είναι ένα 7τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, θα αποδίδει συνδυασμένη ισχύ που θα ξεπερνά τους 600 PS. Η συστοιχία των μπαταριών θα βρίσκεται κάτω από το πάτωμα του πορτμπαγκάζ.

Το πρωτότυπο Sport Quattro βασίζεται στην πλατφόρμα MLB της Audi και έχει στενή συγγένεια με αυτή του A7 σπορ σεντάν.

[Πηγή Automotive News Europe]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube