Audi: Με νέο crossover στο Πεκίνο Motor Show 2014

Audi: Με νέο crossover στο Πεκίνο Motor Show 2014

H Audi δημοσιοποίησε κάμποσα σχέδια ενός crossover που θα παρουσιάσει αργότερα μέσα στον Απρίλιο, στο 2014 Beijing Motor Show.

Προσώρας δεν υπάρχουν άλλες διαθέσιμες λεπτομέρειες για το εικονιζόμενο crossover, αλλά οι λεζάντες στις φωτογραφίες κάνουν λόγο για «πρωτότυπο Audi στο Πεκίνο 2014».

Οπότε το πιθανότερο είναι ότι το αυτοκίνητο και οι λεπτομέρειες που το συνοδεύουν θα αποκαλυφθούν στην ημέρα Τύπου του 2014 Beijing Motor Show, στις 20 Απριλίου.

Το crossover που θα βρίσκεται χρονικά πιο κοντά στο υφιστάμενο πλάνο παραγωγής της Audi είναι το Q4, οπότε οι πιθανότητες το πρωτότυπο να αποτελεί το πρόκριμα αυτού το μοντέλου είναι πολύ μεγάλες.

Τα σχέδια που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν επίσης ισχυρή συγγένεια με το πρωτότυπο allroad shooting brake που είδαμε τον Ιανουάριο στο North American International Auto Show στο Detroit. Μια σπουδή που δείχνει το σχήμα των μελλοντικών Audi και έλκει τις γραμμές του από την προσφάτως αποκαλυφθείσα τρίτη γενιά του ΤΤ.
 
Το 5θυρο πρωτότυπο ξεχωρίζει από την ευμεγέθη χρωμέ μάσκα, τα ενσωματωμένα φώτα LED, τους μεγάλους αεραγωγούς και το καπό του μοτέρ σε σχήμα αχιβάδας. Η οροφή του είναι επίσης έντονα καμπύλη, οι θόλοι των φτερών ιδιαίτερα φουσκωμένοι και πίσω ξεχωρίζουν οι δύο μεγάλες στρογγυλές μπούκες της εξάτμισης και η χρωμιωμένη μπάρα με το διακριτικό «quattro».

Στην καμπίνα υπάρχουν τέσσερα ανεξάρτητα καθίσματα, με τα πίσω να μπορούν να αναδιπλωθούν φλατ με το πάτωμα για να δημιουργήσουν ένα μεγάλο χώρο αποσκευών.

Περισσότερα στις 20 Απριλίου, στο ντεμπούτο του νέου crossover της Audi στο 2014 Beijing Motor Show.

[Πηγή Audi]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube