Πώς το ρολόι του Charles Leclerc αξίας €300.000 έκανε φτερά;

Πώς το ρολόι του Charles Leclerc αξίας €300.000 έκανε φτερά;

Ο πιλότος της Ferrari, Charles Leclerc, ούτε που κατάλαβε για πότε το 300.000 ευρώ ρολόι του έκανε φτερά από το χέρι του, ενώ υπέγραφε αυτόγραφα...

Θύμα ληστείας έπεσε ο Charles Leclerc, με τους αετονύχηδες να του αρπάζουν στην κυριολεξία πάνω από το χέρι του το ρολόι μάρκας Richard Mille που φορούσε, η αξία του οποίου υπερβαίνει τα 300.00 ευρώ.

Ο πιλότος της Ferrari ήταν μαζί με στενούς του φίλους και τον προπονητή του Andrea Ferrari, στην Τοσκάνη της Ιταλίας και συγκεκριμένα στην πόλη Βιαρέτζιο, όταν γύρω στις 9 το βράδυ κι ενώ περπατούσαν όλοι ανέμελοι στην περιοχή Via Salvatori, έγινε αντιληπτός από τους κατοίκους με αποτέλεσμα να προκληθεί ένας μικρός χαμός από τους παρευρισκόμενους, οι οποίοι του ζητούσαν να φωτογραφηθούν μαζί του και να τους υπογράψει τα σχετικά αυτόγραφα. 

Leclerc

Μέσα στην κοσμοσυροή που ακολούθησε κάποιος «ελαφροχέρης» βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει το ρολόι του Μονεγάσκου (Richard Mille RM 67-02) από τον καρπό του χωρίς αυτός να αντιληφθεί το παραμικρό!

Όταν μετά από ώρα το πλήθος διαλύθηκε, ο Leclerc κατάλαβε ότι το ρολόι του δεν υπήρχε πια. Δήλωσε την κλοπή στην αστυνομία, η οποία ανέλαβε δράση εξετάζοντας κάθε υλικό που υπάρχει διαθέσιμο από τις κάμερες στην περιοχή ώστε να εντοπιστεί ο κλέφτης.

Ο Andrea Ferrari που κατάγεται από τη πόλη Βιαρέτζιο, με ανάρτησή του στο Instagram, έγραψε πως εδώ και μήνες η πόλη είναι βυθισμένη στο σκοτάδι και παρά τις δεκάδες καταγγελίες από τους κατοίκους, οι αρχές της πόλης αδυνατούν να ανταπεξέλθουν.

Leclerc

Η Ferrari σε μια πιο ανάλαφρη τοποθέτηση έσπευσε να αναφέρει και αυτή την κλοπή, χαριτολογώντας πως ο κλέφτης μάλλον ήθελε το συγκεκριμένο ρολόι για να μετρά με ακρίβεια τους γύρους πίστας του Μονεγάσκου. 

Ferrari και Richard Mille έχουν συνεργασία από το 2021, με την ελβετική ωρολογοποιία να είναι πλέον και προσωπικός χορηγός του Leclerc, εξελίσσοντας αποκλειστικά γι αυτόν το συγκεκριμένο μοντέλο, το οποίο θεωρείται από τα καλύτερα στον κόσμο και προφανώς και από τα πιο ακριβά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube