Πλησιάζει το τέλος της σειράς ταινιών Fast & Furious

Πλησιάζει το τέλος της σειράς ταινιών Fast & Furious

Δύο ακόμα ταινίες για τον Vin Diesel και την παρέα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Deadline, η Universal Pictures σκοπεύει να ολοκληρώσει την σειρά ταινιών Fast & Furious με δύο ακόμα ταινίες (10η και 11η), βάζοντας τέλος σε μια ιστορία που ξεκίνησε το μακρινό 2001 και έκτοτε έχει εξελιχθεί σε τεράστια εμπορική επιτυχία για τους συντελεστές.

Τα νέα έρχονται λίγους μήνες πριν από την πρεμιέρα του F9 που έχει αναβληθεί ήδη δύο φορές λόγω της πανδημίας και τελικά θα πραγματοποιηθεί στις 28/5/2021. Τις δύο επόμενες και τελευταίες συνέχειες θα σκηνοθετήσει ο Justin Lin που ήταν ο σκηνοθέτης των The Fast and the Furious: Tokyo Drift (2006), Fast & Furious 6 (2013) και F9 (2021).

Οι δύο νέες ταινίες θα επικεντρώνονται στον χαρακτήρα του Vin Diesel ενώ θα επιστρέψουν οι ηθοποιοί Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Jordana Brewster, Nathalie Emmanuel και Sung Kang που αποτελούν τη γνωστή "οικογένεια" φίλων του. Φυσικά δε θα λείψουν οι  ατελείωτες σκηνές καταδίωξης, με εκρήξεις, συγκρούσεις, καταστροφές, άλματα από γκρεμούς και αεροπλάνα.

Η σειρά Fast & Furious είναι μια τεράστια πηγή εσόδων για όλους τους εμπλεκόμενους, με το συνολικό Box Office όλων των ταινιών να ξεπερνά τα 5,8 δισεκατομμύρια δολάρια. Το ρεκόρ εσόδων διατηρεί η ταινία "Furious 7" (2015) η οποία έκανε Box Office  $1.516.045.911 σε όλο τον κόσμο, ενώ ακολουθεί η όγδοη συνέχεια "The Fate of the Furious" (2017) με έσοδα $1.236.005.118. Όπως καταλαβαίνετε, οι προσδοκίες για τις επόμενες ταινίες είναι μεγάλες ενώ δεν αποκλείεται να δούμε και περισσότερα spin-offs με ήρωες της σειράς όπως το Hobbs & Saw (2019).

[Πηγή: Deadline]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube