Παρίσι: Νεκρός 25χρονος σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Παρίσι: Νεκρός 25χρονος σε δυστύχημα με ηλεκτρικό πατίνι

Παρά τα μέτρα που έχει πάρει ήδη η Γαλλία για να βάλει κανόνες στην κυκλοφορία τους - Δεν παραχώρησε προτεραιότητα σε φορτηγό.

Ένας 25χρονος βρήκε το θάνατο όταν το ηλεκτρικό του πατίνι συγκρούστηκε με διερχόμενο φορτηγό, σε κεντρική διασταύρωση του Παρισιού. Η είδηση κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα γαλλικά ΜΜE να διερωτώνται για το κατά πόσο τα οχήματα αυτά είναι ασφαλή. 

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ο νεαρός άνδρας δεν έδωσε προτεραιότητα στη νταλίκα που ερχόταν από τα δεξιά του και τότε συνέβη το μοιραίο. 

Ο άτυχος νέος άφησε χθες το βράδυ την τελευταία του πνοή στην περιοχή Goutte d'Or, στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού,παρά τις επίπονες προσπάθειες των γιατρών στο νοσοκομείο του Pitié-Salpêtrière.  
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ Έκρηξη ατυχημάτων παγκοσμίως με τα ηλεκτρικά πατίνια


Ο οδηγός του φορτηγού, ο οποίος ανακρίθηκε από την αστυνομία, δεν ήταν υπό την επήρεια ουσιών και αλκοόλ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Όταν η αστυνομία μετέβη στον τόπο της τραγωδίας, το ηλεκτρικό σκούτερ του άτυχου νέου είχε εξαφανιστεί. Σύμφωνα με την έρευνα της αστυνομίας, ο νεαρός που οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι δεν τήρησε τον ΚΟΚ και ο οδηγός του φορτηγού δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να τον αποφύγει. 

Τον περασμένο Απρίλιο, όπως επισημαίνει η γαλλική εφημερίδα «Le Figaro», ένας ακόμη νέος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο τρέχοντας με υπερβολική ταχύτητα με το ηλεκτρικό πατίνι του στην περιοχή Levallois-Perret.

«Αυτά τα μηχανήματα δεν είναι παιχνίδια και απαιτούν συμμόρφωση με τους κανόνες κυκλοφορίας», δήλωσε ο πρώην αντιδήμαρχος του Παρισιού. «Οι άνθρωποι πρέπει να κατανοήσουν τη σημασία του σεβασμού του ΚΟΚ», πρόσθεσε.

Πριν από λίγες ημέρες, η δήμαρχος των Παρισίων είχε απαγορεύσει την κυκλοφορία τους στα πεζοδρόμια επιβάλλοντας πρόστιμο € 135 στους παραβάτες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube