Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Force India o Vijay Mallya

Παραιτήθηκε από τη θέση του διευθυντή της Force India o Vijay Mallya

Έδωσε το «δαχτυλίδι» στον γιο του - Διατηρεί τη μετοχική του σχέση. 

Ο Vijay Mallya παραιτήθηκε ως διευθυντής της Force India και αναμένεται να παραδώσει τον ρόλο του συμβούλου στον γιο του Siddarth, ενώ παραμένει ο επικεφαλής της ομάδας. Ο Mallya είπε ότι θέλει να επικεντρωθεί στα δικά του νομικά ζητήματα που δεν θέλει να επηρεάσουν την ομάδα.

Ο 31χρονος γιος του Siddarth, είναι γνωστός στη χώρα του ως ηθοποιός, έχει εργαστεί επίσης  στις οικογενειακές επιχειρήσεις και διετέλεσε διευθυντής της ομάδας κρίκετ της Royal Challengers Bangalore IPL.

Δεν με πίεσε κάποιος για να παραιτηθώ, είπε ο Vijay Mallya. Απλά είπα ότι έχω προσωπικά τα δικά μου νομικά ζητήματα για να τα φροντίζω, οπότε είναι καλύτερο η εταιρεία να παραμείνει ανεπηρέαστη.

Να θυμίσουμε ότι ο Mallya έχει διαψεύσει πολλές φορές ότι η Force India τελεί υπό πώληση, τονίζοντας πως στόχος της ομάδας είναι οι συνεχώς καλύτερες επιδόσεις. 
Στο φετινό πρωτάθλημα, η Force India είναι έκτη στο πρωτάθλημα κατασκευαστών με 26 βαθμούς, με το βάθρο του Sergio Perez στο Αζερμπαϊτζάν να είναι το καλύτερο αποτέλεσμα της μέχρι στιγμής. Ωστόσο, είπε, αν κάποιος έρθει με χρήματα και τα βάλει πάνω στο τραπέζι, και βέβαια θα το σκεφτούμε. Άλλωστε, συμπλήρωσε, δεν είμαι μόνος μου, υπάρχουν τρεις μέτοχοι στην ομάδα. 

Τέλος ο Mallya αρνήθηκε τις φήμες ότι η Mercedes μπορεί να ενισχύσει τους δεσμούς της με την Force India, επεκτείνοντας την τρέχουσα συνεργασία στους κινητήρες και το κιβώτιο ταχυτήτων και μετατρέποντάς την σε ομάδα - δορυφόρο. Δεν είχα καμία τέτοια συζήτηση με τη Mercedes, είπε. 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube