O Ricciardo φεύγει από τη Red Bull 

O Ricciardo φεύγει από τη Red Bull 

Ηorner: Σεβόμαστε την απόφαση του Daniel και τον ευχαριστούμε για όλα όσα έχει προσφέρει στην ομάδα. 

Ο Daniel Ricciardo ανακοίνωση στη Red Bull την απόφασή του να αποχωρήσει από την ομάδα στο τέλος της σεζόν. Ωστόσο είναι άγνωστο ακόμη που θα πάει, με τις φήμες να δείχνουν Renault κάτι που ίσως σημάνει την επιστροφή του Sainz στους “ταύρους”. 

Έχοντας προσχωρήσει στην οικογένεια Red Bull το 2008 ως μέλος της Red Bull Junior Team, με την οποίο κέρδισε πολλούς νέους τίτλους, ο Daniel έκανε το ντεμπούτο του στη F1 το 2011 στο British Grand Prix. Μετά από δύο σεζόν με τη Scuderia Toro Rosso, ο Daniel το 2014  εντάχθηκε στη Red Bull και μέχρι σήμερα έχει φέρει στην ομάδα επτά νίκες, 29 βάθρα και δύο Pole position.  

Σχολιάζοντας την απόφαση του Daniel, ο επικεφαλής της ομάδας Aston Martin  Red Bull, Christian Horner, δήλωσε: Σεβόμαστε πλήρως την απόφαση του Daniel να αφήσει την Aston Martin Red Bull Racing και του εύχομαι ό, τι καλύτερο στο μέλλον του. Θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε για την αφοσίωσή του και τον ρόλο που διαδραμάτισε από την ένταξή του στην ομάδα το 2014, με τις καλύτερες στιγμές να είναι οι επτά νίκες και τα 29 βάθρα που έχει επιτύχει μέχρι στιγμής μαζί μας.

Θα συνεχίσουμε να αξιολογούμε τις πολυάριθμες επιλογές που έχουμε στη διάθεσή μας πριν αποφασίσουμε ποια είναι η καλύτερη λύση για να πλαισιώσει τον Max Verstappen το 2019. Στο μεταξύ, υπάρχουν ακόμα εννέα αγώνες που έμειναν για το 2018 και είμαστε απολύτως επικεντρωμένοι στη μεγιστοποίηση κάθε ευκαιρίας για τον Max και τον Daniel για το υπόλοιπο της σεζόν. 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube