O Lewis Hamilton έπεσε με τη μοτοσικλέτα του Valentino Rossi!

O Lewis Hamilton έπεσε με τη μοτοσικλέτα του Valentino Rossi!

H ανταλλαγή που έκαναν οι δύο πολυπρωταθλητές στην πίστα της Valencia δεν φαίνεται να πήγε πολύ καλά…

Η πολυδιαφημισμένη εκδήλωση που οργανώθηκε από τη Monster Energy στην πίστα Ricardo Tormo της Valencia δεν πρέπει να πήγε σύμφωνα με το σχέδιο.

Οι δύο πολυπρωταθλητές αντάλλαξαν τα «όπλα» τους, με πρώτο τον Hamilton να καβαλάει τη Yamaha M1 MotoGP και στη συνέχεια τον Rossi να παίρνει το τιμόνι της Mercedes W10 F1.

Η εκδήλωση έγινε κεκλεισμένων των θυρών προχθές Δευτέρα και δεν είχαμε έως τώρα καμία επίσημη ανακοίνωση. Τώρα καταλαβαίνουμε γιατί, αφού δύο έγκυρες ιταλικές εφημερίδες ασχολήθηκαν με το θέμα, με τη μία να γράφει ότι ο Hamilton είχε πτώση με τη μοτοσικλέτα του Rossi.

Η La Reppublica γράφει ότι η όλη εκδήλωση διήρκεσε οκτώ ώρες και ότι πληροφορίες, φωτογραφίες και video θα δοθούν σύντομα. Το ρεπορτάζ λέει ότι τα πράγματα πήγαν «πολύ καλά» και ότι οι δύο πρωταθλητές ήταν «χαρούμενοι σαν παιδιά».

Όμως η Corriere dello Sport υποστηρίζει ότι ο Hamilton έριξε τη Yamaha του Rossi στο ντεμπούτο του πάνω σε μοτοσικλέτα MotoGP, αν και «δεν υπήρξαν επιπτώσεις» για τον έξι φορές πρωταθλητή Formula 1.

Θυμίζουμε ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο ο Hamilton είχε οδηγήσει την αγωνιστική Yamaha YZF-R1 Superbike, μαζί με τους εργοστασιακούς αναβάτες Michael van den Mark και Alex Loews, και είχε ανακοινωθεί ότι τα πήγε εξαιρετικά καλά. 

Hamilton SBK test

[Πηγή: f1-fansite.com]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube