Νοίκιασε Lamborghini και έφαγε πρόστιμα $45.000!

Νοίκιασε Lamborghini και έφαγε πρόστιμα $45.000!

Βρετανός τουρίστας έκανε το όνειρό του πραγματικότητα στο Dubai και την κυβέρνηση του μεσανατολικού κράτους πλουσιότερη κατά 45 χιλιάδες δολάρια. Κάτσε να τα βρει, πρώτα…

Σε αδυναμία να αντέξουν οικονομικά ένα υπέρ-αυτοκίνητο, μερικοί περνούν από ένα γραφείο κάποιας εταιρείας ενοικίασης σούπερκαρ. Και νοικιάζουν ακόμα και με τη μέρα… και με τις ώρες.

Η έξοδος από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης ήταν σαφώς γεμάτη περιπέτειες γι’ αυτόν τον τουρίστα που έκανε διακοπές στο Dubai. Σύμφωνα με τον τοπικό ιστότοπο «The National», ένας Βρετανός παραθεριστής νοίκιασε μια Lamborghini Huracán από μια αντιπροσωπεία για να απολαύσει μια βόλτα με το εξωτικό αυτοκίνητο. Η τιμή ενοικίασης ήταν €1.400 για δύο ημέρες. 

Το γεγονός είναι ότι ο λογαριασμός αποδςείχτηκε τελικά πολύ πιο αλμυρός για το Βρετανό που ενεργοποίησε όλα τα ραντάρ (33, συνολικά) σε μια διαδρομή 500 km, με ταχύτητες μέχρι 240 km/h, μεταξύ 02:00 και 06:00.

Συνολικά, ο τουρίστας μας συγκέντρωσε περισσότερα από 45.000 δολάρια σε πρόστιμα, οπότε αποφάσισε να επιστρέφει στη χώρα του χωρίς να πληρώσει το οφειλόμενο ποσό. Έτσι σκαρφίστηκε ότι αν πάει απλώς στη βρετανική πρεσβεία και πει ότι έχασε το διαβατήριό του, θα του εξέδιδαν άλλο και θα την κοπανούσε αβρόχοις ποσί. Το διαβατήριο προφανώς δεν είχε χαθεί, δεδομένου ότι το είχε (και το έχει) ο αντιπρόσωπος και ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου που σκοπεύει να το κρατήσει έως ότου το ποσό καταβληθεί στην κυβέρνηση.

Εν τω μεταξύ, ο ντίλερ αρνείται να παραλάβει το αυτοκίνητο που παραμένει εμπρός από το ξενοδοχείο για αρκετές ημέρες ακινητοποιημένο. Όσο για το θερμόαιμο τουρίστα μας είναι εγκλωβισμένος στο δωμάτιό του και δεν επιθυμεί να μιλήσει για την υπόθεση στον Τύπο.

 [Πηγή φωτογραφίας The National]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube