Νέο SsangYong Torres, το J100 παραγωγής

Νέο SsangYong Torres, το J100 παραγωγής

Το J100, το SUV που ανακοινώθηκε το 2021 θα βγει στην παραγωγή ως SsangYong Torres. Υπό την προϋπόθεση ότι τα μαύρα σύννεφα που σ πάνω από τον Νοτιοκορεάτη κατασκευαστή θα διαλυθούν εγκαίρως.

SsangYong Torres

Η χειμαζόμενη SsangYong ατενίζει το μέλλον με αυτοπεποίθηση. Για του λόγου το ασφαλές και όχι κάνοντας ευχή, το J100, το πρωτότυπο SUV της εταιρείας θα βγεi στην παραγωγή κάποια στιγμή τον Ιούνιο του 2022 ως SsangYong Torres. Θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα για τις επίσημες εικόνες και τις συνοδευτικές πληροφορίες, αλλά το teaser δίνει ήδη μια πολύ καλή άποψη για το νέο μοντέλο και τη νέα αισθητική γλώσσα της εταιρείας που ο Κορεάτης κατασκευαστής. ονομάζει «Powered by Toughness». Και ταυτόχρονα αποτελεί νεύμα στη στιβαρή πολυμορφικότητα που αντιπροσωπεύει κατά παράδοση η SsangYong.

Το εμπρός μέρος του SsangYong Torres θυμίζει κάπως το Range Rover Evoque, ενώ στο πίσω μέρος το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό είναι η σχεδίαση της πίσω πόρτας -κάνοντας μνεία στη ρεζέρβα που κάποτε ήταν στερεωμένη στο πίσω μέρος. Τα teaser δείχνουν επίσης όλα τα στοιχεία «4x4», όπως οι προβολείς στην οροφή. H SsangYong όμως υπόσχεται και πολλές «περιπετειώδεις» επιλογές εξατομίκευσης. Σημειώστε επίσης την κάπως περίεργη καταπακτή στην φωτογραφία του πίσω μέρους.

SsangYong Torres

Το SsangYong Torres πήρε το όνομά του από το Εθνικό Πάρκο Torres del Paine που βρίσκεται στην Παταγονία, ένα μέρος που περιγράφεται επίσης ως το «τέλος του κόσμου».

To όνομα «Torres» ταιριάζει απόλυτα με τη νέα γλώσσα σχεδιασμού «Powered by Toughness». Αλλά η τεχνολογία που θα σου επέτρεπε να το πετύχεις το παραπάνω μότο σε δύσκολο τερέν παραμένει μάλλον ασαφής.

Το 2021, η SsangYong είχε ανακοινώσει το J100 ως 100% ηλεκτρικό SUV, αλλά είναι πιθανό το SsangYong Torres να προσφέρεται και σε άλλες αγορές με κινητήρα εσωτερικής καύσης. Σε κάθε περίπτωση, αυτό το SUV που τοποθετείται στην γκάμα ανάμεσα στο Korando και στο Rexton, προορίζεται να κάνει καριέρα και στην Ευρώπη. Ως δεύτερο ηλεκτρικό μοντέλο δίπλα στο Korando e-Motion.

SsangYong Torres

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube