Νέο-ρετρό ραδιόφωνα για τις Jaguar και τα Land Rover

Νέο-ρετρό ραδιόφωνα για τις Jaguar και τα Land Rover

Η JLR προτείνει μια πολύ ενδιαφέρουσα λύση με ρετρό στην εμφάνιση ηχοσυστήματα που περιλαμβάνουν οθόνη αφής και συνδεσιμότητα τελευταίας γενιάς.

To να βρεις ένα ηχοσύστημα που να ταιριάζει στο κλασικό αυτοκίνητό σου δεν πρόκειται για μια αναζήτηση που ντε και καλά θα στεφθεί από επιτυχία.

Και η οδήγηση ενός youngtimer ή ενός κλασικού που συνήθως γίνεται χαλαρά, μιας και η διασκέδαση δεν απαιτεί απαραίτητα σπορ οδήγηση με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, θέλει τη μουσική της. Είτε οδηγείς στην εθνική είτε στην περιφέρεια. 

Αν λοιπόν δεν θέλεις να σου χαλάει το περιβάλλον ένα smartphone συνδεδεμένο στην πρίζα του αναπτήρα για τη μουσική σου ή για το σύστημα πλοήγησης, η JLR έχει τη λύση για τους κατόχους Jaguar και Land Rover.

jlr sound system

Το βρετανικό γκρουπ λοιπόν έρχεται να προτείνει μια καλή ποικιλία από ραδιόφωνα με GPS με εμφάνιση πολύ ρετρό. Συστήματα που επιτρέπουν την τέλεια ενσωμάτωση αυτών των τεχνολογιών στο ταμπλό μιας κομψής E-type ή ενός σκληροτράχηλου, κλασικού Defender. Συνολικά τέσσερα μοντέλα διατίθενται στον κατάλογο: Με οθόνη αφής με διαγώνιο 3,5”, σύστημα πλοήγησης με 32 γλώσσες κι ευρωπαϊκό χάρτη, Bluetooth, θύρα USB και μια είσοδο AUX.

jlr sound system

Για να το προμηθευτείς, αρκεί να μπεις στην μπουτίκ του σάιτ του Jaguar-Land Rover Classic. Η τιμή ξεκινά από τις 1.000 στερλίνες (1.124 ευρώ), περιλαμβανομένης της τοποθέτησης σε έναν εξουσιοδοτημένο αντιπρόσωπο.

jlr sound system

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube