To νέο μονοθέσιο της DS Automobiles για την Formula E

To νέο μονοθέσιο της DS Automobiles για την Formula E

Η DS Automobiles σε συνεργασία με την PENSKE AUTOSPORT αποκαλύπτει το νέο DS E-TENSE FE23 για την 10ή σεζόν της Formula E.

Formula E

Η DS Automobiles και η PENSKE AUTOSPORT παρουσίασαν το νέο μονοθέσιο DS E-TENSE FE23 που θα λάβει μέρος στη δέκατη σεζόν του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος ABB FIA Formula E.

Με νέα εμφάνιση, στόχος του εντυπωσιακού μονοθέσιου της αμιγώς ηλεκτροκίνητης σειράς είναι να ενισχύσει τη λάμψη και την κομψότητα του, ενώ επιδιώκει να γίνει περισσότερο ορατό, αντιστρέφοντας τα χαρακτηριστικά χρυσά και μαύρα χρώματα που το διακρίνουν. 

Ως αποτέλεσμα, φέτος το DS E-TENSE FE23 είναι «ντυμένο» με μια χρυσή εμφάνιση που καλύπτει το μπροστινό μέρος, τα πλαϊνά και ολόκληρο το halo.

Χωρίς να έχει αλλάξει το σύστημα κίνησης που διαθέτει από την 9ή σεζόν, (καθώς όλες οι μονάδες ισχύος έχουν ομολογκασιόν για δύο χρόνια), το νέο χρώμα του αυτοκινήτου παραμένει πιστό στο παραδοσιακό χρώμα της γαλλικής μάρκας και συνεχίζει να εκφράζει το πνεύμα της ομάδας. 

Το DS E-TENSE FE23 δημιουργήθηκε από την DS Performance, εστιάζοντας στην πιο προηγμένη ηλεκτρική τεχνολογία της γαλλική φίρμας.

Ο Jean-Eric Vergne, ο μοναδικός δύο φορές πρωταθλητής της Formula E, και ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2022, Stoffel Vandoorne, θα βρεθούν στο τιμόνι των δύο διεκδικητών DS E-TENSE FE23 κατά τη διάρκεια των επίσημων δοκιμών στη Βαλένθια από τις 24 έως τις 27 Οκτωβρίου.

Ο πρώτος αγώνας του νέου πρωταθλήματος θα διεξαχθεί στην πόλη του Μεξικού στις 13 Ιανουαρίου 2024. 

«Όπως πάντα, η αποκάλυψη της νέας εμφάνισης είναι μια πολύ συναρπαστική στιγμή, καθώς σηματοδοτεί την επίσημη έναρξη μιας νέας περιπέτειας, μιας νέας πρόκλησης και μιας νέας σεζόν! Πλέον, ξεκινάμε τη σεζόν 10 με το νέο DS E-TENSE FE23 που είναι ακόμα πιο όμορφο από το περσινό μονοθέσιο. Το DS E-TENSE FE23 είναι πιο ορατό καθώς και πιο όμορφο, γιατί αυτό είναι το ζητούμενο στον μηχανοκίνητο αθλητισμό. Είμαστε εδώ για να προβάλλουμε την μάρκα μας, την DS Automobiles, τον συνεργάτη μας PENSKE AUTOSPORT και φυσικά όλους τους χορηγούς μας. Δουλεύουμε επίσης σκληρά για να διασφαλίσουμε ότι το DS E-TENSE FE23 αποδίδει τόσο καλά όσο φαίνεται από την εικόνα του. Το σύστημα κίνησης θα είναι το ίδιο με αυτό της 9ης σεζόν, καθώς φέτος δεν υπάρχουν αλλαγές, ωστόσο έχουν γίνει πολλές επιμέρους εργασίες. Παράλληλα, στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε το λογισμικό διαχείρισης. Τα όνειρά μας στοχεύουν σε μια μεγάλη επιτυχία: αυτός είναι ο βασικός μας στόχος για τη 10ή σεζόν», δήλωσε ο διευθυντής DS Performance, Eugenio Frênette.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube