Υβριδικό με 800 ίππους το νέο σούπερκαρ της Alfa Romeo

Υβριδικό με 800 ίππους το νέο σούπερκαρ της Alfa Romeo

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, το νέο σούπερκαρ της Alfa Romeo θα είναι υβριδικό με 800 ίππους και όλα τα κομμάτια του έχουν ήδη πουληθεί.

Alfa Romeo

Το πολυαναμενόμενο νέο σούπερκαρ της Alfa Romeo θα αποκαλυφθεί στο μουσείο της μάρκας στο Αrese στις 30 Αυγούστου.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ιταλικού περιοδικού Quattroruote, το σούπερκαρ που πιθανότατα θα ακούει στο όνομα 6C, θα βασίζεται στη Maserati MC20. Ωστόσο, σε αντίθεση με την τελευταία θα είναι υβριδικό.

Πιο συγκεκριμένα, ο Nettuno V6 που αποδίδει 620 PS και 730 Nm θα συνεργάζεται με «τουλάχιστον ένα ηλεκτρικό μοτέρ» προσφέροντας έτσι συνδυαστική απόδοση που θα αγγίζει τους 800 ίππους.

Alfa Romeo

Επιπλέον, το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι όλα τα κομμάτια που θα κατασκευαστούν έχουν ήδη βρει αγοραστή με το καθένα σε 7ψήφια τιμή.

«Αυτό το αυτοκίνητο είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, από μια τολμηρή ομάδα που ήθελε να πετύχει κάτι μοναδικό», δήλωσε πριν από μερικές μέρες ο CEO της Alfa Romeo, Jean-Philippe Imparato.

Alfa Romeo

Όσο για τη σχεδίασή του, πληροφορίες θέλουν να εμπνέεται από την ιστορική T33 Stradale.

Για αναλυτικές πληροφορίες, για το νέο σούπερκαρ της Alfa Romeo θα πρέπει να περιμένουμε για τα αποκαλυπτήρια του που θα μεταδοθούν στις 30 Αυγούστου ζωντανά και από το κανάλι της Alfa Romeo στο YouTube.

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube