VW: Στα σκαριά δύο εντελώς νέα μοντέλα

VW: Στα σκαριά δύο εντελώς νέα μοντέλα

Η Volkswagen θα επεκτείνει την γκάμα των μοντέλων της με ένα μεγάλο crossover και ένα μεγάλο οικογενειακό.

Σύμφωνα με αναφορές στον γερμανικό τύπο, η Volkswagen θέλει να επεκτείνει την γκάμα της προς τα πάνω παρουσιάζοντας ένα μεγάλο οικογενειακό και ένα μεγάλο crossover.

Το πρωτότυπο του τελευταίου ίσως παρουσιαστεί σύντομα στην έκθεση της Β. Αμερικής και θα είναι μια 5θέσια εκδοχή του 7θέσιου CrossBlue με πιο δυναμική σχεδιαστικά σιλουέτα. Οι πληροφορίες που υπάρχουν για αυτό το νέο μεγάλο crossover περιορίζονται προς το παρόν μόνο στην χρονιά που θα παρουσιαστεί η έκδοση παραγωγής, που είναι το 2017.

Το άλλο μοντέλο που θέλει να φτιάξει η VW είναι ένα μεγάλο οικογενειακό που θα να κοντράρει την BMW 5 Series και την Mercedes-Benz E-Class. Το νέο αυτό μοντέλο θα τοποθετηθεί στην γκάμα της VW κάτω ακριβώς από το Phaeton και θα προσφέρεται σε 5θυρο liftback και στέισον βάγκον αμάξωμα. Οι λίγες πληροφορίες που υπάρχουν για το νέο μεγάλο οικογενειακό κάνουν λόγω για χρήση του πατώματος του Audi A6 ή του Passat αμερικάνικων προδιαγραφών, ενώ οι κινητήρες θα είναι 4κύλινδροι και 6κύλινδροι βενζίνης και πετρελαίου, με μερικές εκδόσεις να προσφέρουν και τετρακίνηση 4Motion.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube