Volkswagen Golf VIII Alltrack: Πρώτη φωτογραφία

Volkswagen Golf VIII Alltrack: Πρώτη φωτογραφία

Η Volkswagen ετοιμάζεται να αποκαλύψει την έκδοση Variant του νέου Golf. Η πρώτη εικόνα που διέρρευσε στο web μάλιστα δείχνει τη σκληροτράχηλη παραλλαγή του, Alltrack.

VW Golf Alltrack leak

Τα στέισον έχουν ακόμα τους οπαδούς του στην Ευρώπη. Είναι επίσης μια σημαντική διαμόρφωση αμαξώματος για την προσέλκυση πελατείας που χρησιμοποιεί το IX της και επαγγελματικά. Ωστόσο, η Volkswagen φαίνεται ότι άργησε να λανσάρει την έκδοση Variant του νέου Golf, του οποίου η χάτσμπακ, βασική εκδοχή παρουσιάστηκε τον Οκτώβριο του 2019. Η αναμονή φαίνεται να πλησιάζει στο τέλος της, κρίνοντας από την εμφάνιση αυτής της φωτογραφίας στο web, μέσω του λογαριασμού WilcoBlok στο Instagram.

Και δεν έχουμε εμπρός μας την τυπική εκδοχή του στέισον Golf, αλλά την έκδοση Alltrack, δηλαδή ένα Golf Variant μεταμφιεσμένο σε SUV, με ακατέργαστα πλαστικά προστατευτικά στα πλαϊνά μαρσπιέ και στα φρύδια των θόλων. Μια παραλλαγή που σαφώς επιδεικνύει ένα ξεχωριστό στιλ, χωρίς όμως να χάνει κάτι από την πρακτικότητα του στέισον γερμανικού κόμπακτ χάτσμπακ. Μπορούμε επίσης να δούμε σε αυτήν τη φωτογραφία, ότι ο πίσω πρόβολος έχει μεγαλώσει, προκειμένου να δώσει το απαραίτητο μήκος για ένα ευρύχωρο πορτμπαγκάζ.

Προφανώς και η διαρροή αυτή δεν έγινε τυχαία, οπότε οσονούπω περιμένουμε την πλήρη αποκάλυψη του αυτοκινήτου, με μπόλικες φωτογραφίες και λεπτομερές τεχνικό δελτίο. Εκεί μέσα, μεταξύ των άλλων καινοτομιών για το Golf Variant, αναμένεται να βρούμε και ένα επαναφορτιζόμενο υβριδικό σύστημα κίνησης κινητήρας.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube