Volkswagen: Εξωτερικό πακέτο R-Line για το up!

Volkswagen: Εξωτερικό πακέτο R-Line για το up!

Για εκείνους που θέλουν το φαίνεσθαι, αλλά όχι την ουσία των 115 PS του up! GTI, η VW, βρήκε τη λύση: To up! R-Line, με την αθλητική περιβολή του πρώτου, αλλά χωρίς το μοτέρ.

Ύστερα από το μικρότερο GTI της οικογένειας με το up! GTI, ιδού και το μικρότερο μοντέλο των R-Line της Volkswagen. Ο Γερμανός κατασκευαστής αποκαλύπτει αυτό το μοναδικό up! R-Line που έρχεται να τοποθετηθεί ανάμεσα στα στάνταρ μίνι της VW και στην έκδοση GTI. Όπως ίσως γνωρίζετε, το φινίρισμα R-Line είναι μια σπορ παρουσία, χωρίς ωστόσο να μπαίνει στα χωράφια των hot μίνι με τον κατάλληλο κινητήρα.

Αυτό είναι λοιπόν το up! R-Line. Το νέο μοντέλο φορά μεγάλες ζάντες των 17 ιντσών (μεγάλες σε σχέση με το μικρό μέγεθος του αυτοκινήτου, προφανώς) ντυμένες με λάστιχα 195/45 -έξτρα. Η βασική διάσταση είναι 185/50 σε μαύρες γυαλιστερές 16άρες ζάντες. Για τα υπόλοιπα, βρίσκουμε τη συνηθισμένη αθλητική περιποίηση της Volkswagen: Ειδικού σχεδιασμού σπορ προφυλακτήρες, χρώμιο γύρω από τα φώτα ομίχλης (μόνο για τα move up!, high up!), πλευρικά μαρσπιέ στο χρώμα του αμαξώματος, χρωμιωμένες διασκοσμήσεις, πλευρικούς λογότυπους «R-Line», φιμέ πίσω παράθυρα και πίσω κρύσταλλο.

Στη Γερμανία, η τιμή για το εξωτερικό πακέτο R-Line ξεκινά από τα 795 ευρώ, αλλά η ελληνική αντιπροσωπεία δεν αποκλείεται να συνθέσει μια αυτόνομη έκδοση R-Line πάνω σε ένα up! 1.0 TSI, σε τιμή που εκτιμούμε ότι θα βρίσκεται κάτω από τις 15.620 του up! GTI (€15.990 το 5θυρο).

VW up! R-Line
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube