Toyota Supra 2019: Διαρροή φωτογραφίας του εσωτερικού

Toyota Supra 2019: Διαρροή φωτογραφίας του εσωτερικού

Λίγες ώρες πριν από την πλήρη αποκάλυψη της νέας Supra, διέρρευσε μια φωτογραφία του εσωτερικού που δείχνει το ταμπλό που ενσωματώνει χειριστήρια BMW.

Αυτή τη φορά, η Toyota Supra MkV δεν έχει άλλα μυστικά! Ξαδέλφη της νέας BMW Z4, γνωρίζουμε ήδη ένα μεγάλο μέρος του «τεχνικού εγχειριδίου» της, που είναι κοινό με της Z4. Το εξωτερικό στιλ μας είναι ήδη γνωστό από το τέλος του 2018, με τη διαρροή επίσημων φωτογραφιών και από την πρόσφατη διαρροή του διαφημιστικού video!

Και αυτή τη φορά, είναι η καμπίνα που διέρρευσε χωρίς καμουφλάζ, λίγες ώρες πριν από την παρουσίαση του αυτοκινήτου στο North American International Auto Show του Detroit που ανοίγει της πύλες του σήμερα το απόγευμα. Η καλή έκπληξη είναι ότι η Supra έχει αρκετά διαφορετικό ταμπλό από αυτό της Z4. Βεβαίως, υπάρχουν χειριστήρια που προέρχονται αυτούσια από την BMW, όπως το σύνολο των κουμπιών για τον κλιματισμό.

Αλλά το πακέτο εξακολουθεί να είναι πολύ διαφορετικό. Η θέση οδήγησης είναι λιγότερο επικεντρωμένη στον οδηγό, ενώ τα όργανα και η οθόνη της πλοήγησης δεν είναι κολλημένα μεταξύ τους. Η δεύτερη είναι εμφανώς διαχωρισμένη από τα πρώτα και χωρίς οδηγοκεντρικό προσανατολισμό, και ως εκ τούτου πιο «ξεκούδουνη». Ένα άλλο ξεχωριστό στοιχείο: Οι Ιάπωνες ευθυγραμμίζουν τους αεραγωγούς του εξαερισμού σε μια γραμμή και τους συνδέουν με διακοσμητικό χρώμα αλουμινίου. Ένα μεγάλο τμήμα του κεντρικού τούνελ είναι επίσης διαφορετικό από αυτό της Z4. τροποποιείται επίσης.

Παραμένει να δούμε αν η εντύπωση της ποιότητας θα είναι τόσο καλή όσο στην BMW, τουλάχιστον εξ όσων θα μπορέσουμε να κρίνουμε από τις επίσημες φωτογραφίες, πριν δούμε το αυτοκίνητο από κοντά.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube