Διαρροή: Καινούργια Toyota Supra σε video! Χωρίς καμουφλάζ!

Διαρροή: Καινούργια Toyota Supra σε video! Χωρίς καμουφλάζ!

Λίγες ημέρες πριν από το ντεμπούτο της, η Supra διέρρευσε μέσω ενός αποκαλυπτικού video που ανέβασε «κατά λάθος» η Toyota Mexico.

Επιτέλους! Μετά από πολλά teasers, μήνες πρωτότυπων και καμουφλαρισμένων εκδόσεων, αυτή είναι η επόμενη γενιά της Toyota Supra. Χρειάστηκε να επιδείξουμε ιώβειο υπομονή από την παρουσίαση του πρωτοτύπου, αλλά πολλοί θα πουν σαφώς από αυτό που θα δουν ότι άξιζε τον κόπο. Κι ενώ αναμέναμε για να μπορέσουμε να τα επιβεβαιώσουμε όλα αυτά, η Toyota μας αποκαλύπτει «τυχαία» ένα πρώτο video της νέας Supra, που χορεύει πάνω στην άσφαλτο με μικρά καλά ελεγχόμενα ντριφτ.

Συνολικά, το αποτέλεσμα της έκπληξης είναι σχεδόν ανύπαρκτο. Το αυτοκίνητο ενσωματώνει σε μεγάλο βαθμό το ντιζάιν του πρωτοτύπου, το οποίο χρονολογείται -να θυμίσουμε- από το 2014. Ορισμένες λεπτομέρειες είναι προφανώς συγκεκριμένες στο μοντέλο παραγωγής, αλλά η Toyota έχει σεβαστεί τις αρχικές γραμμές. 

Και το ακόμη πιο εκπληκτικό: Η Toyota ανακοινώνει αυτή τη Supra με το διακριτικό GR -Gazoo Racing. Ενώ θεωρούσαμε ότι αυτή η σήμανση θα προοριζόταν μόνο για τη πιο ριζοσπαστική έκδοση που αναμενόταν αργότερα, μήπως τελικά θα είναι η μόνη Supra που θα υπάρχει στον κατάλογο; Η Toyota θα πρέπει να ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα στο NAIAS στο Detroit την επόμενη εβδομάδα.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube