Toyota RAV4: Νέα έκδοση Adventure με πιο άγρια όψη

Toyota RAV4: Νέα έκδοση Adventure με πιο άγρια όψη

Η νέα έκδοση Adventure του RAV4 ενσωματώνει κάμποσα σχεδιαστικά στοιχεία που ενισχύουν τη σκληροτράχηλη εικόνα του κόμπακτ SUV της Toyota.

Toyota RAV4 Adventure 2022

Με αφορμή μια μικρή ανανέωση, το RAV4 αποκτά τη νέα έκδοση Adventure. Όπως υποδηλώνει το όνομά της, είναι περισσότερο προσανατολισμένη στη σκληροτράχηλη εμφάνιση του αυτοκινήτου. Μην φανταστείτε βέβαια ότι η Toyota αρκέστηκε στο να προσθέσει μόνο τις μαύρες των 19 ιντσών που βλέπετε. Αυτό το RAV4 έχει και διαφορετικό πρόσωπο.

Ωστόσο αυτό δεν είναι καινούργιο, καθώς το έχουμε δει ήδη στην αμερικανική έκδοση. Σε σύγκριση με το ευρωπαϊκό RAV4 που γνωρίζουμε, βλέπουμε λοιπόν μια μάσκα ειδικού σχεδιασμού, με τον λογότυπο της ιαπωνικής φίρμας τοποθετημένο στο κέντρο της, πάνω σε μια διπλή μπάρα.

Το δε περίγραμμα για τα φώτα ομίχλης συνδέεται με μια εισαγωγή αέρα που περνά κάτω από τη νέα μάσκα. Νέα είναι και η φωτεινή «υπογραφή» του αυτοκινήτου (μέρος της γενικότερης ανανέωσης του RAV4), ενώ το κάτω μέρος του προφυλακτήρα είναι ντυμένο με μια μεγάλη προστατευτική «γλίστρα» στο χρώμα του αλουμινίου.

Toyota RAV4 Adventure 2022

Στο πίσω μέρος, το νικελένιο στοιχείο μεταξύ των φώτων είναι εδώ βαμμένο στο χρώμα του αμαξώματος, σε αντίθεση με την πίσω «γλίστρα» που είναι στο χρώμα του αλουμινίου όπως και η εμπρός.

Το RAV4 Adventure θα διατίθεται μόνο σε αυτό το χακί πράσινο χρώμα, σε συνδυασμό με ανοιχτό γκρι για την οροφή και τις κολόνες του παρμπρίζ. Συνδυασμός που κάνει αναφορά στο Land Cruiser FJ40.

Toyota RAV4 Adventure 2022

Η καμπίνα είναι ντυμένη επίσης με ταπετσαρία ειδικού σχεδιασμού με πορτοκαλί ραφές. Το Adventure θα είναι διαθέσιμο με την απλή υβριδική έκδοση 4x4, η οποία συνδυάζει ένα 2,5λιτρο βενζινοκινητήρα με δύο ηλεκτρομοτέρ, εκ των οποίων το ένα είναι τοποθετημένο στον πίσω άξονα. Η συνδυασμένη ισχύς του αυτοκινήτου είναι λοιπόν 222 άλογα.

Toyota RAV4 Adventure 2022

Το Adventure, που ως όνομα είναι γνώριμο στο RAV4 από το 2013, θα λανσαριστεί εμπορικά στις αρχές του 2022, αποτελώντας μέρος της ανανεωμένης γκάμας του RAV4.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube