Τουλάχιστον έξι νέα μοντέλα από την DS έως το 2023

Τουλάχιστον έξι νέα μοντέλα από την DS έως το 2023

Η γαλλική εταιρεία εισέρχεται σε μια πολύ δυναμική περίοδο και έχει πλάνα να πουλάει 33% υβριδικά και ηλεκτρικά μοντέλα έως το 2025.

Αυτή τη στιγμή, υπάρχουν το λιγότερο έξι επιβεβαιωμένα νέα μοντέλα για τη γκάμα της DS Automobiles έως το 2023.

Παρότι δε γνωρίζουμε κάτι περισσότερο για τη μορφή τους, ξέρουμε πως το κάθε ένα από αυτά θα έχει και μια plug-in υβριδική ή αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, κεφαλαιοποιώντας την τεχνογνωσία από τη συμμετοχή της εταιρείας στο πρωτάθλημα Formula E. Μάλιστα, η πρόβλεψη των Γάλλων αναφέρει πως μέχρι το 2025 το ένα στα τρία αυτοκίνητα που θα πωλείται θα έχει τέτοια τεχνολογία.

Το πρώτο από τα προαναφερθέντα μοντέλα είναι το
DS 7 Crossback που αποκαλύφθηκε πρόσφατα και την Άνοιξη θα αποκτήσει την υβριδική έκδοση E-Tense 4x4. Θα έχει ένα θερμικό κινητήρα βενζίνης και άλλον ένα ηλεκτρικό, που θα αποδίδουν 300 PS και θα έχουν έως 50 km αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία σε κύκλο μετρήσεων WLTP.

Η συνέχεια θα δοθεί αφενός με ολοκαίνουργια μοντέλα, αφετέρου με την επόμενη γενιά όσων ήδη υπάρχουν στη γκάμα. Ωστόσο, έχει ενδιαφέρον η πληροφόρηση που κάνει λόγο για νέα μοντέλα που θα έχουν το ίδιο όνομα αλλά εντελώς διαφορετικό χαρακτήρα από εκείνα που θα αντικαταστήσουν.

Ενδιαφέρον έχει και η πληροφορία σύμφωνα με την οποία τα μοντέλα
DS Performance θα συνεχίσουν να υπάρχουν, αφού ο εξηλεκτρισμός της γκάμας δε σημαίνει πως η εταιρεία θα πάψει να ενδιαφέρεται για όσους θέλουν σπορ οδήγηση.

[Πηγή:
Autocar.co.uk]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube