To Top 5 της Porsche Taycan [video]

To Top 5 της Porsche Taycan [video]

Οι υπεύθυνοι εξέλιξης της ηλεκτρικής Porsche μιλούν για τα στοιχεία που την κάνουν να ξεχωρίζει.

Στο τελευταίο Top 5 της, η Porsche μας παρουσιάζει τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της ηλεκτρικής Taycan. Στο δεκάλεπτο βίντεο βλέπουμε τον παρουσιαστή Alex Bangula να επισκέπτεται τις εγκαταστάσεις της Porsche στο Weissach όπου μιλά με ανθρώπους-κλειδιά για την εξέλιξη του μοντέλου:

5 - Αεροδυναμική: Ο υπεύθυνος αεροδυναμικής, Michael Hinterbuchinger, μίλησε για τον αεροδυναμικό συντελεστή 0.22 cd που είναι ο χαμηλότερος από όλα τα μοντέλα παραγωγής της Porsche.

4 - Εξωτερική Σχεδίαση: Ο υπεύθυνος εξωτερικού σχεδιασμού, Peter Varga, αναφέρθηκε στις αναλογίες του μοντέλου και την πρόκληση του να διατηρήσεις μια χαμηλή γραμμή οροφής που να παραπέμπει σε σπορτσκαρ.

3 - Καμπίνα: Ο υπεύθυνος εσωτερικού σχεδιασμού Ivo Van Hulten, μίλησε για τον καμπυλωτό ψηφιακό πίνακα οργάνων που μοιάζει να αιωρείται και για την απουσία φυσικών πλήκτρων από την καμπίνα της Taycan. 

2 - Αποδοτικότητα στη διαδικασία παραγωγής: H Porsche έχει μειώσει τις εκπομπές ρύπων του εργοστασίου της στο Zuffenhausen κατά 75% από το 2014, ενώ η γραμμή παραγωγής της Taycan είναι ουδέτερη όσον αφορά τις εκπομπές CO2

1 - Επιδόσεις: Ο ίδιος ο παρουσιαστής οδηγεί την κορυφαία Taycan Turbo S με απόδοση έως 761 PS και 1050 Nm ροπής που χαρίζει επιτάχυνση 0-100 km/h σε 2,8" με τη βοήθεια launch control. 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Επίσημο: Νέα Porsche Taycan [video]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube