Τον Φεβρουάριο η παρουσίαση της νέας Škoda Octavia [video]

Τον Φεβρουάριο η παρουσίαση της νέας Škoda Octavia [video]

Τον Φεβρουάριο θα παρουσιαστεί η νέα Škoda Octavia, με την εταιρεία να δίνει στην δημοσιότητα την πρώτη teaser εικόνα του μοντέλου.

Škoda Octavia

Η ώρα της ανανέωσης έφτασε για την Škoda Octavia, με την τσέχικη αυτοκινητοβιομηχανία να φιλοδοξεί πως η εξαιρετική εμπορική πορεία του μοντέλου της θα συνεχιστεί.

Από τις 25 Απριλίου του 2023, η Škoda γνωστοποίησε πως το 2024 θα ερχόταν η ώρα του φρεσκαρίσματος για την μπερλίνα της, η τέταρτη γενιά της οποίας παρουσιάστηκε το 2019. Οι άνθρωποι της εταιρείας όμως δεν είχαν κάνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το χρονοδιάγραμμα αυτής της ανανέωσης.

Τα αποκαλυπτήρια της ανανεωμένης Škoda Octavia θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Φεβρουάριο, όπως έκανε γνωστό η Škoda

Škoda Octavia

Έκτοτε, διάφορα πρωτότυπα είχαν βγει στους δρόμους για τις απαραίτητες δοκιμές εξέλιξης, ενώ είχαμε πάρει και μία εικόνα από το νέο εσωτερικό της Octavia, με έντονες επιρροές (ως συνήθως) από την «μαμά» VW.

To 2024 ήρθε πριν από μερικές μέρες, με τους Τσέχους να κρίνουν πως έφτασε η κατάλληλη στιγμή για περαιτέρω αποκαλύψεις. Με μία ανάρτησή τους στο επίσημο κανάλι της φίρμας στο YouTube έδειξαν ένα μέρος τους facelift που έχει υποστεί το best-seller τους, πληροφορώντας μας πως η επίσημη παρουσίασή του θα λάβει χώρα τον Φεβρουάριο.

Škoda Octavia
Το διάρκειας μερικών δευτερολέπτων βίντεο, δείχνει τη νέα Octavia καλυμμένη με ύφασμα, μέσα από το οποίο διακρίνονται οι προβολείς της νέας γενιάς, αλλά και ο μερικώς φωτισμένος λογότυπος της εταιρείας.

Βάσει των όσων έχουμε δει από τις κατασκοπευτικές λήψεις που έχουν κυκλοφορήσει οι αλλαγές στην εξωτερική σχεδίαση θα είναι περιορισμένες, όπως άλλωστε συμβαίνει στα περισσότερα facelift, ανεξαρτήτου αυτοκινητοβιομηχανίας.

Η σχεδιαστική φιλοσοφία Modern Solid που είδαμε στα νέα Kodiaq και Superb αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της, ενώ οι μεγαλύτερες αλλαγές θα αφορούν στο εσωτερικό, όπου θα δεσπόζει η νέα, μεγαλύτερη οθόνη του συστήματος ενημέρωσης και ψυχαγωγίας.

Škoda Superb Interior

 

 

 

 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube