Το τιμόνι της νέας Chevrolet Corvette C8

Το τιμόνι της νέας Chevrolet Corvette C8

Η νέα κεντρομήχανη Corvette C8 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 18 Ιουλίου 2019.

Πέντε ημέρες πριν από την επίσημη πρεμιέρα της νέας Corvette C8 που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου, η Chevrolet δημοσίευσε φωτογραφία του τιμονιού της μαζί με όλων των προηγούμενων γενιών.

Η στεφάνη του τιμονιού της όγδοης γενιάς Corvette έχει τετραγωνισμένο σχήμα το οποίο σύμφωνα με την αμερικανική εταιρεία βελτιώνει την ορατότητα και την άνεση. Η δερμάτινη επένδυση με ραφές που κάνουν αντίθεση είναι ένα όμορφο στοιχείο όμως η αλήθεια είναι πως τα πλαστικά μέρη με χρωμιωμένο πλαίσιο που φιλοξενούν τα πλήκτρα, δείχνουν κάπως φθηνά για τον χαρακτήρα της κατασκευής. Στη μέση του τιμονιού δεσπόζει το έμβλημα της Corvette που έχει ανασχεδιαστεί για το νέο μοντέλο. Τέλος, πίσω από το τιμόνι κρύβονται δύο μεταλλικά paddles αλλαγής σχέσεων για το νέο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φωτογραφία αποκαλύπτει το πίσω μέρος της Chevrolet Corvette C8

Να θυμίσουμε πως η C8 θα είναι η πρώτη κεντρομήχανη Corvette παραγωγής.και θα φορά τον ολοκαίνουριο LT2 V8 της Chevrolet. Μέχρι την πλήρη αποκάλυψη του μοντέλου, μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των τιμονιών από την πρώτη μέχρι και την όγδοη γενιά Corvette στο gallery που ακολουθεί.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube