Φωτογραφία αποκαλύπτει το πίσω μέρος της Chevrolet Corvette C8

Φωτογραφία αποκαλύπτει το πίσω μέρος της Chevrolet Corvette C8

Μια ματιά στην ουρά της κεντρομήχανης Corvette πριν από την επίσημη πρεμιέρα.

Λίγες μέρες πριν από την επίσημη παρουσίαση της νέας κεντρομήχανης Chevrolet Corvette C8 που είναι προγραμματισμένη για τις 18 Ιουλίου, μια φωτογραφία που διέρρευσε από το εργοστάσιο αποκαλύπτει το σχεδιασμό του πίσω μέρους.

Όπως βλέπουμε από τη συγκεκριμένη γωνία λήψης, η ουρά της Corvette C8 είναι πολύ κοντά στα renderings που έχουν φτιάξει εδώ και πολύ καιρό ανεξάρτητοι σχεδιαστές και φίλοι της αμερικανικής φίρμας.

rend

Η μακριά ουρά λόγω της κεντρομήχανης διάταξης είναι κάτι εντελώς νέο, όμως επιμέρους λεπτομέρειες όπως τα γωνιώδη φωτιστικά σώματα μοιάζουν ως η φυσική σχεδιαστική εξέλιξη της προηγούμενης γενιάς Corvette C7. Χαμηλότερα βλέπουμε δύο εσοχές από όπου δραπετεύει ο αέρας που εισέργεται από τις πλευρικές εισαγωγές αέρα ενώ χαμηλά στον προφυλακτήρα βρίσκεται ο διαχύτης και οι τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης με τετράγωνο σχήμα. Ένα άλλο σήμα κατατεθέν της νέας Corvette είναι η μεγάλη αεροτομή με το σκαλοπάτι στη μέση που συμπληρώνει το επιθετικό look της κατασκευής.

Περισσότερες πληροφορίες και επίσημες εικόνες θα έχουμε στις 18 Ιουλίου, μέχρι τότε θα πρέπει να αρκεστούμε στα βίντεο με τρισδιάστατα μοντέλα τα οποία σχεδιάστηκαν με βάση τα καμουφλαρισμένα πρωτότυπα που κυκλοφορούν.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube