Τι θα μας δείξει η Alfa Romeo στη Γενεύη; [video]

Τι θα μας δείξει η Alfa Romeo στη Γενεύη; [video]

Ένα μυστηριώδες βίντεο ανακοινώνει το "comeback" της ιταλικής φίρμας.

Λίγο πριν ανοίξει τις πόρτες της η Έκθεση Γενεύης, η Alfa Romeo δημοσίευσε ένα μικρό βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας μια "δυναμική επιστροφή".

 

 

Η ιταλική φίρμα δεν αποκαλύπτει αν η επιστροφή έχει να κάνει με ένα νέο μοντέλο παραγωγής, μια επιπλέον έκδοση υφιστάμενου μοντέλου ή κάποιο πρωτότυπο, όμως ο ήχος του κινητήρα που ακούγεται στο βίντεο μας προετοιμάζει για κάτι δυνατό.

Σύμφωνα με το πλάνο της εταιρείας, μέσα στα επόμενα χρόνια θα δούμε την έκδοση παραγωγής της Alfa Romeo Tonale και ανανεωμένες εκδόσεις των Giulia και Stelvio. Βέβαια υπάρχουν και οι φήμες για έκδοση GTA (Gran Turismo Allegerita) της Giulia, η οποία θα ήταν ελαφρύτερη από την Quadrifoglio, με πιο επιθετικό στήσιμο και αυξημένη απόδοση 620 PS από το twin-turbo κινητήρα V6 2,9 λίτρων, όμως οι αρχικές πληροφορίες έκαναν λόγο για πρεμιέρα στα 110α γενέθλια της Alfa Romeo στις 24 Ιουνίου και όχι στη Γενεύη.

Υπομονή και ψυχραιμία λοιπόν καθώς όλες μας οι απορίες θα λυθούν την επόμενη εβδομάδα στην επίσημη παρουσίαση της Alfa Romeo που είναι προγραμματισμένη για τις 3 Μαρτίου στη Γενεύη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ: Έρχεται Alfa Romeo Giulia GTA με 620 PS!

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube