Tί κρύβεται κάτω από το σεντόνι;

Tί κρύβεται κάτω από το σεντόνι;

Ενα πολυαναμενόμενο αυτοκίνητο θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου και προς το παρόν μας αποκαλύπτουν μια ιδέα από τη σιλουέτα του

Μας είπαν πως δεν θα μοιάζει σε τίποτα με τον προκάτοχο του. Μας είπαν πως θα είναι και ελαφρύτερο και ταχύτερο και βέβαια πολύ πιο όμορφο. Ο λόγος για το νέο Mazda MX-5 για το οποίο η εταιρία δημοσιοποίησε σήμερα μια φωτογραφία όχι όμως αποκαλυπτική.

Κάποιες μέρες νωρίτερα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Mazda Αυστραλίας Martin Benders,  αποκάλυψε ότι στο νέο MX-5 "δεν θα δούμε τίποτα που να θυμίζει τον προκάτοχό του". 

Σε συνέντευξή του ο Benders δήλωσε πως το μοντέλο θα αποτελεί μια πιο "εξελιγμένη έκδοση" της σχεδιαστικής γλώσσας Kodo που χρησιμοποιείται για όλα τα μοντέλα της εταιρίας, από το Mazda2 μέχρι το CX-5. 

Ο Βenders αρνήθηκε να μπει σε λεπτομέρειες, αλλά η εταιρεία έχει ήδη ανακοινώσει το μοντέλο θα "πατά" σε ένα SKYACTIV πλαίσιο που θα του επιτρέψουν να ζυγίζει πολλά κιλά λιγότερο από τον προκάτοχό του. Το μοντέλο θα έχει επίσης χαμηλότερο κέντρο βάρους, καθώς και κίνηση στους πίσω τροχούς. 

Το MX-5 θα παρουσιαστεί στις 4 Σεπτεμβρίου οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να μάθουμε περισσότερα τις επόμενες εβδομάδες.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube