Tesla: Σημαντικές αναβαθμίσεις για Model 3 και Μodel Y

Tesla: Σημαντικές αναβαθμίσεις για Model 3 και Μodel Y

Διέρρευσαν τα νέα χαρακτηριστικά και οι αλλαγές που θα φέρουν τα βελτιωμένα Tesla Model 3 και Model Y από το 2022.

Tesla

Διέρρευσαν μέσα από ένα πρόγραμμα δοκιμών στην Ευρώπη, τα νέα χαρακτηριστικά και οι βελτιώσεις που θα φέρουν τα Tesla Model 3 και Model Y από το 2022.

Πρόσφατα, ο κατασκευαστής από τις ΗΠA αναβάθμισε το Model 3 παράλληλα με την παρουσίαση του Model Y, το οποίο δοκιμάσαμε πρόσφατα και στην χώρα μας.

Τesla

Τώρα, φαίνεται ότι η Tesla ετοιμάζεται να αναβαθμίσει τόσο σε χαρακτηριστικά όσο και σε καλούδια τα Model 3 και Μodel Y για το νέο έτος.

Η εταιρία κατέθεσε τις νέες εκδόσεις των δύο μοντέλων για να δοκιμαστούν από τις ευρωπαϊκές αρχές. Τα έγγραφα όμως έπεσαν στα χέρια του European Τesla forum και διακρίνονται κάποιες σημαντικές αλλαγές για τα δύο ηλεκτρικά μοντέλα.

Για παράδειγμα, αποχαιρετούν την μπαταρία 12V και στην θέση της θα τοποθετηθεί μια νέα μπαταρία 15,5V ιόντων λιθίου. Επιπλέον, στην έκδοση Performance το Model 3 θα φιλοξενεί πιο ισχυρό μοτέρ.

Tesla

To 2021, στο ηλεκτρικό σεντάν τοποθετήθηκαν κρύσταλλα διπλής επίστρωσης για την μείωση του θορύβου στην καμπίνα. Όλα δείχνουν ότι τα ίδια κρύσταλλα θα τοποθετηθούν και στο πίσω παρμπρίζ του Model 3 για περαιτέρω μείωση του θορύβου στο εσωτερικό. Επιπροσθέτως, στα έγγραφα αναφέρεται ένα σύστημα που ονομάζεται «Superhorn» στο οποίο υπάγεται η λειτουργία της κόρνας, του συναγερμού και των εξωτερικών ηχείων.

Oι αλλαγές εικάζεται ότι θα υιοθετηθούν αρχικά από τα μοντέλα που θα βγουν από το εργοστάσιο της μάρκας στην Κίνα, ενώ αργότερα θα τοποθετηθούν και στα αυτοκίνητα που θα κατασκευάζονται στην γραμμή παραγωγής της Tesla στο Βερολίνο.

[Πηγή: Electrek]

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube