Τεχνολογική αναβάθμιση για το Toyota RAV4

Τεχνολογική αναβάθμιση για το Toyota RAV4

H Toyota αναβαθμίζει το RAV4 προσθέτοντάς του μεγαλύτερη οθόνη infotainment και νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων.

Ο Ιάπωνας κατασκευαστής ανακοίνωσε επιμέρους αναβαθμίσεις για το Toyota RAV4 που επικεντρώνονται στον τομέα της τεχνολογίας. 

Αρχικά, στον βασικό εξοπλισμό του SUV έχει προστεθεί ένα νέο σύστημα infotainment που συνδυάζεται με νέα οθόνη αφής διαγωνίου 10,5". Το σύστημα διαθέτει συνδεσιμότητα με Android Auto και Apple CarPlay, σύστημα πλοήγησης και πληροφορίες για την κίνηση σε πραγματικό χρόνο.

Επιπλέον, οι αγοραστές μπορούν μέσω over-the-air αναβάθμισης να αποκτήσουν 4ετή συνδρομή του πακέτου Smart Service που περιλαμβάνει περισσότερες δυνατότητες συνδεσιμότητας και ελέγχου του αυτοκινήτου μέσω της εφαρμογής MyT σε smarthphone.

Σε όλες τις εκδόσεις εκτός της βασικής, στάνταρ είναι ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων 12,3". Ο οδηγός μπορεί να τον εξατομικεύσει επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερα διαθέσιμα προγράμματα (Casual, Smart, Sport και Tough) και τρεις διαφορετικές διατάξεις.

Toyota RAV4

Η Toyota, έκανε αναβαθμίσεις και στην ομπρέλα συστημάτων ασφάλειας και υποβοήθησης του οδηγού, με προσθήκες όπως το Pre-Collision System και του συστήματος υποβοήθησης διεύθυνσης έκτακτης ανάγκης που βοηθά στην αποφυγή πεζών. Τέλος, στην χρωματική παλέτα του RAV4 προστέθηκε η απόχρωση Platinum White Pearl.

Τα ανανεωμένα Toyota RAV4 θα μπουν στην παραγωγή το τρίτο τετράμηνο του 2022, με τις τιμές για την ελληνική αγορά να μην έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής.

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube