Teaser για την ανανεωμένη Mercedes-Benz SL 2016

Teaser για την ανανεωμένη Mercedes-Benz SL 2016

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα μια εικόνα-teaser για την ανανεωμένη SL που θα ντεμπουτάρει σε λίγες ημέρες στο Los Angeles Auto Show.

Η Mercedes-Benz έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη εικόνα-teaser της ανανεωμένης SL που θα κάνει πρεμιέρα στις 17 Νοεμβρίου στο Los Angeles Auto Show 2015.

Από τη φωτογραφία-teaser είναι εμφανές ότι η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να πλησιάσει αισθητικά την AMG GT, με το ανανεωμένο ρόουντστερ να υιοθετεί παραπλήσια μάσκα, νέα φανάρια LED και ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Πίσω και απ’ ό,τι έχουμε δει σε κατασκοπευτικά video οι αλλαγές είναι περιορισμένες με νέα αποκλειστικά κόκκινα γραφικά στα φώτα και ελαφρά τροποποιημένο προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό αναμένεται οι αναβαθμίσεις να είναι πιο εκτεταμένες, με νέες ταπετσαρίες και διακοσμήσεις, τοποθέτηση του συστήματος πολυμέσων της τελευταίας γενιάς της Merc, πιο μακροσκελή κατάλογο έξτρα, αλλά και επικαιροποίηση του πακέτου ασφαλείας και του πακέτου βοηθημάτων του οδηγού.

Δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην γκάμα των κινητήρων, αλλά το πιθανότερο είναι να διατηρηθούν τα περισσότερα μοτέρ της υφιστάμενης SL, όπως και ο διτούρμπινος 5,5λιτρος V8 της προηγούμενης AMG SL 63, της οποίας η νέα εκδοχή θα παρουσιαστεί μαζί με την υπόλοιπη γκάμα στο Los Angeles Auto Show 2015.

[Πηγή Mercedes-Benz]
 

Ακολουθήστε το DRIVE στο Google News και τα Social Media
 

Google NewsFacebookTwitterInstagramYouTube